Választott terméked

Unikornisos szülinapi kép

9.690Ft

Cuki babás kép, amely pompás dekorelemként szolgál egy gyerekszobába. Az unikornisos minta és a kellemes pasztel színek igazi kislányos hangulatot kölcsönöznek a képnek. Tökéletes meglepetés lehet anyának és apának, hogy mindig emlékezzenek gyermekük életének legfontosabb pillanataira.

A kép háttere halvány lila színű, unikornisos és apró csillagos elemekkel van díszítve. A fakeret fehér, illetve fekete színekben választható. Személyre szabott felirattal készül.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk az Unikornisos szülinapi képre?
 
születési adatok (dátum, óra/perc, súly, hossz):
gyerkőc kedvencei, fogak száma, első szavai:
már ezeket tudja a gyermek:
szülők neve, gyerkőc neve, becenevek:
Ilyen színű kerettel kérem az Unikornisos képet
 
  

Leírás

Unikornis mintájú, szülinapos kép, amely nem csak cuki, de pompás dísze lehet a gyerekszobának. A kép szövegeit személyreszabottan tervezzük meg, a minták és a színek nem változtathatók. A képet úgy alkottuk meg, hogy azokról a pillanatokról meséljen, amik eddig a legfontosabb momentumok voltak a gyermek életében. A kép méretének köszönhetően felkerülhet a falra, de kényelmesen elfér egy polcon, vagy íróasztalon is. A képen lévő pasztel színek miatt, kiválóan illik a rózsaszínes, kékes, sárgás, vagy lilás árnyalatú szobákba, de a fehér falon is egyből odavonzza az ember tekintetét.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Milyen felirat kerülhet a képre? 

Ez a Mesélő kép a gyerkőcöd születésének pillanatait idézi, ezért úgy alkottuk meg, hogy minden fontos információt tartalmazzon, többek között a gyermek születésének dátumát, azt, hogy milyen súllyal és hosszal született, a születés pontos idejét órára, percre bontva és természetesen a gyerkőc keresztnevét. Ezeken kívül rákerülhet a kicsi beceneve, szüleinek neve, a kedvenc játékai és, hogy mik voltak az első szavai.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ajándékozd ezt a babás mesélő képet anyukáknak, vagy apukáknak. Meglepheted őket Anyák napján, vagy Apák napján, de tökéletes ajándék lehet Karácsonyra, vagy születésnapra is. Ebben az ajándékban az a jó, hogy nem csak a gyerkőc örül majd neki, ha már nagyobb lesz, hanem a család minden tagja a ház legértékesebb kincsének fogja tartani. 

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a választott színű fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

A kép teljes mérete kerettel együtt 230x320 mm.