Barion Pixel

Unikornisos mesekönyv lányoknak – személyre szabható

1.990Ft

Unikornisos témájú, névre szóló mesekönyv lányoknak. Tökéletes ajándék ötlet a kislányodnak születésnapjára, vagy névnapra. Belül színezővel.

Méret: 15×15 cm
Oldalak száma: 21

Elfogyott

Leírás

A lányoknak készült unikornisos mesekönyv paraméterei:

„Sziporka, az egyszarvú nagyon elszomorodott. Csak TE segíthetsz rajta, hogy visszanyerje a varázserejét és újra mosolyogjon!”

Kocka alakú, kemény fedeles névre szóló unikornisos mesekönyv lányoknak. Tündérmesés témájú, ami arról szól, hogy a gyerkőcöd hogyan fog segíteni az egyszarvún. A könyv eleje halvány kék színű, rajta egy szép színes szivárvánnyal. A könyv borítóján egy meseszép unikornis látható, akin egy aranyos barna hajú kislány lovagol.

Írd rá a főszereplő nevét a borítóra és a belső oldalakra, és máris kész a névre szóló mesekönyv.  A könyv összesen 21 oldalnyi hosszúságú, tehát akár 2 éjszakán át lehet belőle mesélni. A belső oldalak gyönyörű, igényes kinézetűek. Rajzolt színes figurák és apró szövegrészletek láthatóak benne. Az utolsó oldalakat (összesen 4 oldalt), pedig kilehet színezni színes ceruzával, filccel, vagy zsírkrétával. A szép élénk színek és a kedves figurák miatt minden gyermek figyelmét leköti. Mi leginkább másfél éves kortól javasoljuk. 🙂

Milyen csomagolást ajánlunk az unikornisos mesekönyvhöz?

Ha ajándékba adod a kislányodnak ezt a cuki személyre szóló unikornisos mesekönyvet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unikornisos mesekönyv lányoknak – személyre szabható” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük