Barion Pixel

Unikornisos karácsonyi dísztasak

980Ft

Meseszép karácsonyi dísztasak mesebeli unikornissal. Az unikornis kedvelők kedvenc ajándékcsomagolása. Nagy méretű, anyaga papír. Selyem fülekkel van ellátva. Add ajándékba lányoknak.

Mérete: 32,5 x 26 cm
Anyaga: papír

5 készleten

Leírás

Az unikornisos karácsonyi dísztasak paraméterei:

Gyönyörű karácsonyi ajándéktasak lányos, nőies ajándékokhoz. Egy unikornis kedvelő legszebb álma, hogy egy ilyen csomagolásban kapja kézhez a karácsonyi ajándékát. Az unikornisos karácsonyi dísztasak színvilágát tekintve sötétkék és óarany színű. Az elejét és a hátulját színes tollak, csillagok díszítik. A közepén egy szépséges mesebeli unikornis látható, arany színű szarvval és szivárvány színű sörénnyel. A dísztasak aljába szintén szivárvány színnel a „Merry christmas” felirat olvasható.

A tasakot óarany színű selyem fülek díszítik, amely tökéletesen passzol az ajándékcsomagolás színvilágához. Formája, álló az anyaga, pedig papír. Méretéből adódóan kicsi és közepes méretű ajándékok férnek el benne. Tehát beletehetsz egy közepes méretű társasjátékot, egy asztali csillagképet, sálat,sapkát, vagy bonbont. Ha, pedig több kisebb ajándékkal készülsz, akkor tehetsz bele mesélő kulcstartót és feliratos nyakláncot, édességet, könyvet, mamuszt, kicsi cserepes virágot, zoknikat és kártyajátékot is. Biztos vagyok benne, hogy aki szereti az egyszarvúkat annak ez a tasak is nagyon fog tetszeni.

Felhasználási tipp:

Általában az ajándéktasakoknak két sorsa van. Miután megkapjuk az ajándékot, egy darabig gyönyörködünk benne, majd eltesszük. Később, pedig fájó szívvel, de tovább adjuk valaki más ajándékcsomagolásaként. Minek is őrizgessük, más is örül majd neki. A rosszabb verzió, hogy az ajándékozás után egyből a szemetesben végzi.

Én azt mondom, hogy őrizd meg a tasakodat és hasznosítsad újra. Vágd ki a tasak előoldalát, és tedd bele egy hozzáillő keretbe, például fehérbe, vagy fa színűbe. Ezután válassz neki egy tetszőleges helyet a szobádban és már kész is van a csodás dekorációs elem. Minden karácsonykor előveheted és nem csak azért fog tetszeni, mert unikornis van rajta, hanem azért is, mert eszedbe jut, milyen szép ajándékot kaptál benne. Na, tetszett az ötletem? Remélem igen. 🙂

Ha meg van az ajándék csomagolás, akkor válassz bele ajándékot is.
Nézd meg a karácsonyi ajándék ötleteinket és rendelj valami szépet egy szerettednek.

További ajándéktasakjainkat, pedig ezen a linken keresztül éred el: ajándéktasakok

További információk

Milyen alkalomra?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unikornisos karácsonyi dísztasak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük