Választott terméked

Trónok harca kulcstartó, Vastrón

3.590Ft

Trónok harca stílusú, gravírozott ajándék a sorozat kedvelőinek. Egyedileg készült dögcédula alakú kulcstartó. Középkori díszítéssel, Királyvár vastrónjával, az általad megadott névvel és King, vagy Queen felirattal ellátva. A termék limitált kiadás! Kizárólag a Trónok harca 8. évadának befejező részéig vásárolható meg a weboldalunkon.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen nevet írjunk a Trónok harca, Vastrón kulcstartóra?
 
Fityegők a Trónok harca, Vastrón kulcstartóhoz
 
      

Leírás

Trónok harca ihlette egyedi, gravírozott kulcstartó. A medálon középkori stílusú mintákkal ellátva, a közepén Királyvár vastrónjával díszítve. A kulcstartó személyre szabottan készül, azzal a névvel, amit Te adsz meg, illetve nemhez igazítva “King”, vagy “Queen” felirattal kiegészítve. Így a kulcstartó tulajdonosa úgy érezheti majd magát, mintha ő lenne a vastrón örököse. A Trónok harca kulcstartót olyan díszítő fityegőkkel tettük még egyedibbé, amely illik az adott házhoz, ez esetben a Lannisterekhez. Ennél fogva választhatsz rá Hematit gyöngyöt, amely igazi erős, kemény hangulatot kölcsönöz a kulcstartónak. Kérhetsz rá oroszlánt, amely a Lannistereket szimbolizálja. A nap fityegő, pedig a nyárra utal, amely védelmet ad a Hét királyság lakóinak a Másokkal szemben.  A Trónok harca kulcstartó tökéletes ajándék minden sorozat kedvelő hölgynek és férfinak egyaránt. Nyugodt szívvel ajándékozhatod születésnapra, névnapra, vagy csak egy átlagos hétköznapon.  Hidd el ezzel a kulcstartóval nem lőhetsz mellé, a széles mosoly nem marad majd el.

FONTOS: a Trónok harca kulcstartónk limitált darab számban készül. Kizárólag a 8.évad befejező részéig vásárolható meg a weboldalunkon. Tehát ne hagyd az utolsó pillantra a vásárlást, rendelj most és szerezd be a saját, vagy egy szeretted saját Trónok harca kulcstartóját.

Ha szeretnéd megnézni a többi Trónok harca ajándék ötletünket is, akkor kattints ide:
1. Trónok harcás kucstartó, Stark
2. Trónok harcás kulcstartó, Targaryen

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél szögletes medál a képen szereplő Vastrón mintával és az általad megadott névvel készül.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet névnapra, születésnapra. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.