Választott terméked

Trónok harca kulcstartó, Targaryen

4.090Ft

Trónok harca stílusú, gravírozott ajándék a sorozat kedvelőinek. Egyedileg készült kör alakú kulcstartó. A Targaryen ház sárkányaival, az általad megadott névvel és titulusokkal ellátva. A termék limitált kiadás! Kizárólag a Trónok harca 8. évadának befejező részéig vásárolható meg a weboldalunkon.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen név kerüljön a Trónok harca, Targaryen kulcstartóra?
 
Milyen szöveg kerüljön a medálra? (maximum 160 karakter)
 
Fityegők a Trónok harca, Targaryen kulcstartóhoz
 
      

Leírás

Trónok harca ihlette egyedi, gravírozott kulcstartó. A medál közepén a Targaryen ház sárkányaival díszítve. A kulcstartó személyre szabottan készül. A szövegezést Daenerys királynő titulusai ihlették. A medálra maximum 160 karakternyi szöveg kérhető, amely a kulcstartó tuljadonosát jellemzi.  A Trónok harca kulcstartót olyan díszítő fityegőkkel tettük még egyedibbé, amely illik az adott házhoz. Ennél fogva választhatsz rá Karneol gyöngyöt, amely a sárkányok tüzét idézi és ez által igazi vad, erőteljes hangulatot kölcsönöz a kulcstartónak. Kérhetsz rá lovat, amely a Dothrakiakat szimbolizálja. A hajó fityegő, pedig azt a jelenetet adja vissza, amikor a sárkányok anyja hajóra szállt a hatalmas seregével.  A Trónok harca kulcstartó tökéletes ajándék minden sorozat kedvelő hölgynek és férfinak egyaránt. Nyugodt szívvel ajándékozhatod születésnapra, névnapra, vagy csak egy átlagos hétköznapon.  Hidd el ezzel a kulcstartóval nem lőhetsz mellé, a széles mosoly nem marad majd el.

FONTOS: a Trónok harca kulcstartónk limitált darab számban készül. Kizárólag a 8.évad befejező részéig vásárolható meg a weboldalunkon. Tehát ne hagyd az utolsó pillantra a vásárlást, rendelj most és szerezd be a saját, vagy egy szeretted saját Trónok harca kulcstartóját.

Ha szeretnéd megnézni a többi Trónok harca ajándék ötletünket is, akkor kattints ide:
1. Trónok harcás kucstartó, Stark
2. Trónok harcás kulcstartó, Vastrón

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél kör medál a képen szereplő sárkány mintával, az általad megadott névvel és a rád jellemző titulusokkal készül.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet névnapra, születésnapra. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.