To the moon – tőzsdés ajándék kulcstartó

3.790Ft

Menő, gravírozott kulcstartó, amely remek tőzsdés ajándék lehet egy szerettednek, vagy egy haverodnak. Saját részvény nevekkel ellátva.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Adj meg max. 7 részvény nevet a medálra:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A tőzsdés ajándék kulcstartó paraméterei:

Milyen papírokkal rendelkezel most? AMC, MCD, vagy IBM? Ugye milyen jó lenne, ha ezek mind kitörnének a Holdig? Szurkoljunk nekik együtt. 🙂 Ez a tőzsdés ajándék kulcstartó egy szuper személyes tárgy. Csakis az érti a rajta szereplő részvény neveket, aki a tulajdonosa. Összesen hét darab részvény azonosítót kérhetsz rá, amelyeknél azt várod, hogy kitörjenek, vagy pedig nagy jelentéssel bírnak számodra.

Lepd meg vele magadat egy jó day trade, vagy swing trade jutalmaként. 🙂

Fontos infók:

A nemesacél medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Súlya ideális.  Az egyedi kulcstartó mérete 6-7 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. Méretéből adódóan egy női táskában könnyedén megtalálható és egy  férfi kezében is kényelmesen elfér.  A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt, kötöző szalagot, vagy masnit választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a tőzsdés ajándék kulcstartó, de szeretnél további egyedi kulcstartókat is látni? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„To the moon – tőzsdés ajándék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.