Tiéd vagyok kulcstartó, ajándék pároknak

2.890Ft

Tiéd vagyok kulcstartó, romantikus ajándék pároknak a megismerkedésük évfordulójára. Add ajándékba a szerelmednek Valentin napra, vagy akár házassági évfordulóra. A gravírozott kulcstartó párját ezen a linken találod:
Enyém vagy kulcstartó.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Fityegők a Tiéd vagyok kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A tiéd vagyok kulcstartó paraméterei:

Szerelmes ajándék pároknak az évfordulójuk alkalmából. A gravírozott kulcstartó a képen szereplő “I am yours” felirattal készül. Ez a kulcstartó egy tökéletes ajándék évfordulóra. Kifejezheted általa, hogy mennyire szereted a kedvesedet.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Például szív lakatot és hozzáillő kulcsot. Végtelen jelet, vagy csillagot. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 cm hosszú és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni, a súlya ideális. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá:CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is. Szuper ajándék pároknak. Garantáltan örömet fog okozni.

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ha közeleg a megismerkedésetek évfordulója, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz az ajándékozással várnod kell a lefekvésig. 🙂  Elérkezik a közös kis ünnepeket napja, de te se reggel, se délután nem köszöntöd a kedvesedet. A párod már biztosan azt gondolja magában, hogy elfelejtetted az évfordulótokat, de ez persze nem igaz. 🙂 Amikor elmegy a szerelmed fürdeni, akkor jön el a te időd. Csomagold be egy szívecskés csomagolópapírba a kulcstartót, rejtsd a párnája alá, vagy tedd az éjjeli szekrényre. Amikor aludni mennétek és észre veszi a meglepetést akkor mond neki ezeket a szavakat: – Boldog évfordulót kicsim, ez a meglepetés része volt, hogy csak este kapd meg az ajándékot. Bocsi, de nagyon szeretlek . <3

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tiéd vagyok kulcstartó, ajándék pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.