Te vagy a mindenem kulcstartó

3.890Ft

Te vagy a mindenem, szerelmes kulcstartó pároknak az évfordulójuk alkalmából. Meglepheted ezzel a romantikus kulcstartóval a kedvesedet Valentin napon, de kedveskedhetsz vele egy átlagos hétköznapon is. A gravírozott kulcstartó egy gyönyörű szerelmi vallomással készül.  Az acél medál közepébe, pedig egymásba fonódó szíveket gravírozunk, ami titeket jelképez. Meseszép évfordulós ajándék a legszerelmesebb párnak, Nektek!

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.  Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Fityegők a Te vagy a mindenem kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A Te vagy a mindenem, gravírozott kulcstartóról:

Közeleg a megismerkedésetek évfordulója? Vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? A te vagy a mindenem, gravírozott kulcstartó tökéletes ajándék lehet arra, hogy kifejezd, mennyire szereted a kedvesedet. Mond el vele, hogy ő a mindened, hogy egész életedben róla álmodtál és, hogy nincs nála fontosabb az egész világon. Meséld el vele, hogy ő a legjobb barátod és a lelkitársad. Mellette úgy érzed, révbe értél, lehorgonyoztál. Ő életed szerelme, ma, holnap és mindörökké.

A gravírozott kulcstartó paraméterei:

A nemesacél medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó súlya ideális. A kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja az évfordulós ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEk

Másmilyen ajándékot keresel a szerelmednek?
Nézz körül itt: További ajándékok

Tuti ajándékozási ötlet Valentin napra:

Február 14-e, Valentin nap. Sok embernek nem jelent semmit, de ha neked igen, akkor már is plusz pontot szereztél nálunk.
A Valentin nap egy újabb lehetőség az évben, hogy kedveskedj annak, akit a legjobban szeretsz. Lepd meg egy te vagy a mindenem kulcstartóval a szerelmedet és ünnepeljétek együtt a szerelmesek ünnepét.

Kezdésként foglalj helyet a kedvenc éttermetekbe. Ha közeleg az ünnep, akkor indulhat az ajándékozás is. Kapj magadra valami csinosat, csomagold be az ajándékot és vidd magaddal a kulcstartót. Ha kellemesen megvacsoráztatok, elkortyolgattátok a bort, akkor jöhet a trükk. Tedd a földre az ajándékot.Óvatosan told közelebb az asztal alatt a kedvesed lábához, de ügyelj rá, hogy ne vegye észre. Ez után, pedig “véletlenül” lökd  le a villát, vagy a kést az asztalról. Majd kérd meg a párodat, hogy vegye föl neked. Amint lehajol, megpillantja a meglepetést és biztosan tudni fogja, hogy miért is volt a kis csel. A kicsomagolást követően lesz ölelés, puszi és örömkönnyek is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Te vagy a mindenem kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.