Tanú felkérő ajándék férfinak

4.790Ft

Gravírozott, egyedi kulcstartó férfiaknak, amely remek tanú felkérő ajándék lehet, ha közeleg az esküvőd. Ezzel biztosan leveszed a lábáról és a válasz csak ez lehet: “Leszek! 🙂 ”

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Milyen név és dátum kerüljön a kulcstartóra?
 
Fityegők a tanú felkérőhöz:
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A férfiaknak szóló tanú felkérő ajándék paraméterei:

Közeledik az esküvőd, de még nem tudod, hogyan kérd fel a legjobb barátodat, vagy a testvéredet tanúnak? Pánikra semmi ok! Rendelj neki férfi tanú felkérő ajándék kulcstartót és mond ezzel a kis aprósággal a szíved vágyát. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog örülni a kulcstartónak és persze a felkérésnek is. A válasz, pedig csak is ez lehet: “Leszek!” 🙂

Fontos információk:

A szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában könnyedén megtalálható, de egy férfi kezében is kényelmesen elfér. A tanú felkérő kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Mibe van csomagolva az ajándék kulcstartó? Hogyan kapom meg?

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a tanú felkérő ajándék ötletünk? De megnéznél még más esküvői témájú ajándékot is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanú felkérő ajándék férfinak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.