Barion Pixel

Tanévzáró ajándék tanároknak – egyedi kép

11.790Ft

Gyönyörű és emlékezetes egyedi kép tanároknak az osztályról. Remek ajándék lehet a tanévzáró alkalmából. Fejezd ki általa a háládat. Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

FONTOS: a fényképet erre az e-mail címre küld el: kapcsolat@meseloajandekok.hu
A fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen.

(A Facebookról mentett, illetve a montázsolt képeket kérlek kerüld. Eredeti, jó minőségű képből tudunk szép munkát készíteni!)

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Add meg a következő adatokat:
 
Tanár neve, iskola neve, évfolyam:
Add meg a gyerekek neveit:
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Ha arra gondolok „Tanár”, mindig egy olyan mélyen tisztelt és megbecsült személy jut az eszembe, aki nélkül most nem lehetnék ott, ahol jelenleg vagyok. A Tanáraink a második szüleink. Heti 5 nap látjuk egymást. Nevelnek, tanítanak minket. Próbálnak a helyes és tisztességes úton vezetni. Fáradtságos munkával és hittel engednek ki minket a nagybetűs életbe. A tanárok csodálatos és bölcs emberek, ezért úgy gondolom igazán megérdemelnek egy olyan ajándékot, mint ez az egyedi kép.

A tanároknak szánt tanévzáró ajándék az osztályról és az együtt töltött szép emlékekről mesél. A képre rákerül a tanárnő, vagy a tanárúr neve, az iskola ahol tanít, illetve a dátum, ameddig az osztálya hozzá tartozott. A képre ezen kívül rákerül az általad küldött osztálykép, illetve az osztály tagjainak keresztnevei.

A fényképet az alábbi e-mail címre küldheted: kapcsolat@meseloajandekok.hu

Fontos, hogy a fájl mérete maximum 2 MB lehet, és a kép felbontása minimum 1000×1000 pixel legyen. A megfelelő képminőség érdekében kerüld a Facebookról,  az Instagramról mentett és a montázsolt képeket. Jó minőségű képből tudunk majd szép munkát készíteni neked.

A tanároknak szánt tanévzáró ajándék kép paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény fa védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a pedagógusoknak szánt kreatív ajándék, de megnéznél még más tanároknak szánt ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

Tuti ajándékozási tipp:

Ha kezedben tartod az egyedi képet, és be is csomagoltad az átadásra, akkor gondold át az ajándékozás pillanatát. Mivel lehetne emlékezetesebbé tenni? Mivel lehetne valódi élménnyé varázsolni? Nos, mi segítünk neked!

Az osztály legszorgalmasabb tanulója, vagy a tanár kedvenc diákja vegye a kezébe az ajándékot, a többi gyermek, pedig fogjon a kezébe egy szál virágot. Állják körbe a tanárnőt és kezdjenek el énekelni egy szép dalt, vagy a tanár kedvenc muzsikáját. Miközben énekelnek, a gyerekek sorba kezdjék el átadni a virágokat. Amikor már egy egész csokornyi virág van a kezében, akkor a képet is adják oda neki. Biztos vagyok benne, hogy ezt az élményt soha sem fogja elfelejteni és mindig eszébe jut majd a szívet melengető pillanat, amikor ránéz a képre.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanévzáró ajándék tanároknak – egyedi kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük