Tabu társasjáték

12.990Ft

A Tabu, a tiltott szavak és a kimondhatatlan jókedv játéka! Az idő ellened dolgozik! Tudod, hogy mit mondanál – csak nem jutnak eszedbe a megfelelő szavak… A legkézenfekvőbb megoldások pedig – tabuk! Hogyan segíts csapatodnak kimondani a pont szót, amikor nem használhatod a pötty, mondat, vége, írásjel, vessző szavakat? Szükséged van fantáziára, és akkor már mondhatod is: az interneten sokat használjuk, nem gondolatjel, van egy mondóka, ami ezzel a szóval kezdődik… Közben azonban az ellenfél is árgus szemekkel és fülekkel figyeli minden mozdulatotokat!

 

 

2 készleten

Leírás

A Tabu társasjátékról:

Tabu játékszabály röviden:

A játék során szükséged van fantáziára, tudásra és gyorsaságra, ha győzni akarsz. Olyanokat mondhatsz például, hogy “Az interneten sokat használjuk, nem gondolatjel, van egy pondóka, ami ezzel a szóval kezdődik.”

Amennyiben csapatod kimondja a kitalálandó szót, pontot kaptok és a játékmezőn egyet előre lépve közelebb kerülhettek a célhoz. Vigyázzatok, mert ellenfeleitek árgus szemekkel figyelik minden mozdulatotokat! Csak mondjatok ki egyetlenegyet a tiltott szavak közül és máris lecsapnak rátok.

További játékainkért kattints ide: TÁRSASJÁTÉKOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tabu társasjáték” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.