Szuperképességem bögre, egyedi felirattal

2.990Ft

Hogy mi a Te szuperképességed? Nos ezt elmondja a saját feliratos bögréd. 🙂 Rendelj magadnak, vagy egy szerettednek egyet. A bögre szuper ajándék ötlet bármely hétköznapi hős számára.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

Milyen foglalkozás kerüljön a bögrére?
 
(pl.: Ápolónő)
Kiegészítők a bögréhez
 
     
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A Szuperképességem bögre paraméterei:

A sok hollywood-i film miatt azt gondoljuk, hogy csak superman képes megvédeni a világot. De mi van akkor, ha ő csak a mozivásznon létezik? Nos akkor a világot a jól ismert hétköznapi hősök mentik meg. A napjainkban megjelenő Koronavírus járvány sokunkat taszított karanténba, azonban rengeteg ember ezekben a percekben is hősiesen küzd értünk és, hogy túl legyünk ezen a nehéz időszakon. Orvosok, ápolók, futárok, bolti eladók, rendőrök, mentősök, postások, árufeltöltők és még nagyon sok szakmabelit érint ez a dolog.

Ha van a családodban, vagy az ismeretségi körödben olyan személy, akinek szeretnél köszönetet mondani, akkor ez a “Szuperképességem bögre” remek ajándék lehet számára. Az egyedi bögrét személyre szabottan készítjük el. Meg kell adnod hozzá az ajándékozott foglalkozását. Ez az ajándék nem csak egy igazi kitüntetés, de emlék arról az időszakról, amikor hősnek kellett lenni. Az ajándékozott büszkén issza majd ebből a bögréből a kávéját, vagy a teáját, és hálás lesz neked az elismerésért.

A bögre fehér színű és kerámia anyagú. Rajta egy sárga, ragyogó csillaggal és azzal, hogy mi az adott személy szuperképessége. Például ápolónő, rendőr, pék, futár, stb.

A bögre űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szuperképességem bögre, egyedi felirattal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.