Szülinapi köszöntő férfiaknak

650Ft

Férfias külsejű, tengerészes születésnapi képeslap. A férfiaknak szánt ajándékok ünnepi kiegészítője. Lepd meg vele apát, vagy a bátyádat.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A szülinapi köszöntő paraméterei:

Férfiaknak készült szülinapi köszöntő képeslap a születésnapjuk alkalmából. Tökéletes kiegészítő ajándék a születésnapi fő meglepetés mellé. Lepd meg vele egy férfi munkatársadat, egy haverodat, az apukádat, a nagypapádat, vagy add ajándékba a bátyádnak, keresztapádnak.

A képeslap színvilága sötétkék és világoskék árnyalatú. Nyugtató hangulatú, tengerészes külsővel.  A lap elején és belsejében is található felirat, melyek így hangzanak: „Ma van a  születésnapod! Állj meg néha és lazíts egy kicsit. A mai nap pont alkalmas erre, nem muszáj minden nap új utat megtenni. Élvezd ki mindenből a legtöbbet. Születésnapodra szeretettel!”

A lap mondanivalója motiváló és megnyugvást ad. A szülinapodon ne törődj semmivel, légy boldog és ünnepelj azokkal, akiket a legjobban szeretsz. A gondok maradhatnak holnapra, de a mai nap a Te napod!

A képeslap megírásához összegyűjtöttünk neked néhány szülinapi idézetet, amik szerintünk jól illenek ehhez a laphoz:

  1. “Az ünnep nem naptól függ. Nem dátumtól, nem csillogástól, nem ajándéktól. Az ünnep egészen mástól függ. Tőled. Mert az ünnep nem kívül van. Nem díszekben, csillogásban, ajándékokban. Hanem benned. A te díszeidben, csillogásodban, ajándékaidban. Igen, az ünnep benned van. Az ünnep te magad vagy.” (Csitáry-Hock Tamás)

 

  1. “Belőled csak egy van a világon. Nem csak az év vagy a nap, de az óra és a perc is fontos, amikor születtél.”
    (Végtelen szerelem (sorozat) c. film)

 

  1. “Noha az élet véges, a kor csak egy szám. Valójában csak egy évenként ismétlődő lehetőség, hogy a barátainkkal ünnepeljünk.” (Barabási Albert-László)

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülinapi köszöntő férfiaknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.