Szülinapi ajándék kulcstartó dédinek

3.890Ft

Szívet melengető szülinapi ajándék dédinek. A különleges kulcstartóra dédinek szóló szülinapi köszöntő szöveget gravírozunk. Az egyedi kulcstartóra kérhetsz kis virágot, kisfiút, vagy kislányt. Ezekkel a díszekkel még közelebb fog kerülni a meglepetés az ajándékozotthoz. Add a dédinek ezt a szuper ajándék kulcstartót és hidd el az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1000 Ft.

Fityegők a dédis kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A szülinapi ajándék dédinek kulcstartó paraméterei:

Gravírozott, nemesacél kulcstartónk csodás szülinapi ajándék dédinek. A kulcstartóra a szöveget lézergravírozással készítjük, tehát a felirat ráég a medál felületére, aminek köszönhetően nem tud eltűnni, vagy lekopni. A nemesacél medál 3,4 cm átmérőjű és 1 mm vastag, súlya ideális. A kulcstartóra tibeti ezüst fityegőket is választhatsz, amely még személyesebbé varázsolja a születésnapi ajándékot. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Egyéb szülinapi kulcstartóink ezen a linken: kulcstartók

Tuti ajándékozási tipp dédinek szülinapjára:

Ha közeleg a dédmamád szülinapja, akkor itt az ideje, hogy ajándék után nézz. Ez a mesélő kulcstartó tökéletes választás lesz neki, de fontos, hogy az ajándékon kívül az ajándékozás élményéről is beszéljünk. Biztosan van kedvenc virága a dédmamádnak. Vegyél neki pár szálat és kösd össze egy csokorba. A szülinapi kulcstartó karikáját rögzítsd a csokorhoz. A virágok és a kulcstartó mellé még egy szép szülinapi képeslapot is tehetsz. A lapba ne felejts el írni egy szülinapi köszöntő verset, vagy idézetet. A dédmamák szeretik ezeket.

Ha ezen kívül szeretnél még nagyobb meglepetést okozni, akkor olvasd el ezt a tippünket is:

Fogd a szülinapi kulcstartót és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szülinapi csomagolópapírral. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld a dédid meglepődött arcát, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz.
Biztos vagyok benne, hogy minden szomszédnak erről a meglepetésről mesél majd.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülinapi ajándék kulcstartó dédinek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.