Barion Pixel

Szülinapi ajándék csillagtérkép

10.390Ft

Egyedi születésnapi ajándék férfiak és nők számára. Lufiba bújtatott csillagállás, amely megmutatja, hogy milyen csillagok ragyogtak az égen azon a napon, amikor a szülinapos megszületett. Emlékezetes szülinapi meglepetés és ezen kívül szuper lakásdekorációs elem is.

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Szükséges adatok a szülinapos csillagképhez
 
Ország
Kinek ajándékozod? (pl.: Drága Apukánk)
Város
Dátum
Szöveg (max. 140 karakter)
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A szülinapi ajándék paraméterei:

Az egyedi szülinapi ajándék tökéletes meglepetés lehet egy szeretted, egy rokonod, egy barátod, vagy egy kollégád születésnapjára. Varázslata abban rejlik, hogy a lufi belsejébe azt a csillagállást helyezzük, amikor és ahol az ünnepelt megszületett. Add meg a feliratoknál, az országot, a várost, a dátumot és, hogy kinek szeretnéd ajándékozni. Végezetül a feliratokhoz írj pár kedves sort, amit üzensz az ünnepeltnek. Ilyen egyszerűen tudsz meseszép születésnapi ajándékot készíteni egy szerettednek. Hidd el az átadáskor garantáltan lesz örömkönny, széles mosoly és hosszas ölelés is! 🙂

Rendelj személyre szabott csillagképet születésnapra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit nagyon szeretsz.

A szülinapi ajándékról:

A szülinapi ajándék személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott térképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a  fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A kép hátulján támasztó található, melynek köszönhetően asztali képként, de fali képként is funkcionál. Remek lakás dekoráció. Minden helységbe illik. Letisztultsága miatt nőnek, de férfinak is ajándékozható. Tedd a nappaliba, a hálószobába, vagy az irodád asztalára, A lényeg, hogy mindig jól láthasd a szépséges csillagképedet.

Tuti ajándékozási tipp születésnapra:

Ha közeleg a szeretted szülinapja, akkor itt az ideje, hogy azt is megtervezd, hogyan adod át az ajándékot. A mi ötletünkhöz szükséged lesz jó sok újságpapírra egy kisebb és egy nagy dobozra. Fogd a csillagképet és tedd bele egy kisebb dobozkába és csomagold be egy szép szülinapi csomagolópapírral. Ezután tekerd körbe jó sok újságpapírral, míg nem egy nagy gombócot kapsz. A kapott ajándékot tedd bele a nagy dobozba és ezt is borítsd be csomagolóval. Ha meg vagy, tegyél rá kötözőt és egy nagy színes masnit. Az átadáskor figyeld, hogy az ajándékozott milyen arcot vág majd, amikor meglátja a viccet. Addig kell bontogatnia a meglepetést, míg nem elérkezik a kis dobozhoz és megpillantja a szülinapi ajándékát.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülinapi ajándék csillagtérkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük