Barion Pixel

Szülinapi ajándék anyának- asztali kép

6.890Ft

A Szülinapi ajándék anyának című kép a lakásod legszebb családi kincse. Minimalista dekorelem és szívet melengető ajándék, amely Rólatok mesél. A kép háttere sötétszürke, kék és ciklámen színekben választható, a fakeret színe, pedig miden verzió esetében fehér. Az egyedi képre a nevek és a születési dátumok olyan formában kerülnek rá, ahogyan a fotón is láthatod. Te magad adhatod meg a neveket és a dátumokat.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Milyen nevek és dátumok kerüljenek a képre?
 
Első név/dátum:
Második név/dátum
Harmadik név/dátum
Negyedik név/dátum
Ötödik név/dátum
Milyen színben kéred a Szülinapi ajándék anyának képet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Közeledik az édesanyád szülinapja? Jól jönne valami klassz ajándék ötlet? Jó helyen jársz! A „Szülinapi ajándék anyának” nevű egyedi képünk tökéletes meglepetés minden édesanya számára. A képen szerepel, hogy az anyuka mikor vált édesanyává, a kép alsó részébe, pedig a gyermekeinek a keresztneve, illetve a születésük dátuma kerülhet. Egy édesanyának nincs ennél szebb ajándék, hiszen a legdrágább kincseiről mesél neki. A gyermekekről, akiket a világon mindennél jobban szeret.

A szülinapi ajándék anyának, egyedi kép nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy igazi kincs, amely egyszerre szolgál a lakás dekorelemeként és a szoba legfontosabb díszeként is. Bárki, aki ránéz egyből tudni fogja, hogy kik a legfotnosabbak az anyuka számára.

Ha szeretnéd megnézni a többi egyedi képünket is, akkor kattints erre a linkre: EGYEDI KÉPEK

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép az édesanyák kincse, tehát ajándékozhatod Anyák napjára, születésnapra, de egy átlagos hétköznapon is. Így garantáltan földobod majd az ajándékozottad napját.

A választott termék paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Méretek: a kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.

 

 

További információk

Kinek?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szülinapi ajándék anyának- asztali kép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük