Szívecske lakat piros színben

4.590Ft

Romantikus ajándék évfordulóra, Valentin napra. Ajándékozd meg a párodat egy általad feliratozott szerelemlakattal. A szívecske alakú lakathoz ajándékba adunk egy fekete színű, alkoholos filctollat, amelynek segítségével azt írhatsz, vagy rajzolhatsz a szerelem lakatra, amit csak szeretnél.

Anyaga: alumínium
Mérete: 10,2×4,8 centiméter.

Mi tartozik az árba?
– szív alakú szerelemlakat (gravírozás nélkül)
– elegáns bársony tasak
– fekete alkoholos filctoll
– fóliacsomagolás

 

2 készleten

Leírás

A szívecske alakú lakat paraméterei:

A szívecske alakú lakat az összetartozást fejezi ki. Különlegessége abban rejlik, hogy a szerelmetekről mesél és az ajándékozásakor nem csak egy tárgyat adsz, hanem egy szuper élményt is. Tökéletes ajándék évfordulóra, Valentin napra, vagy csak hétköznapi meglepetésnek.

A szerelemlakat alumíniumból készül, a felülete piros festékkel van kezelve. Mérete 10,2×4,8 centiméter.

Ezt a típusú lakatot nem mi gravírozzuk, hanem Te magad tudod feliratozni.
A lakat mellé ajándékba adunk Neked egy fekete színű alkoholos filctollat is, így azt írhatsz, vagy rajzolhatsz rá, amit csak szeretnél. Ezen kívül a lakathoz jár még egy elegáns bársony tasak. Szóval a csomagolás miatt már nem kell aggódnod, mi ajándékozható állapotban küldjük el Neked. A Te feladatod már csak a kreatívkodás és az átadás lesz.

Ehhez a típusú lakathoz nem jár kulcs! Ha felülről nézed, láthatod az akasztó bemeneti nyílását, amelyben egy úgynevezett “kupak” található. A kupakot a felakasztás előtt távolítsd el, majd egyszerűen nyomd össze a lakatszerkezettel. Ha kattant, akkor többet a lakatot nem lehet kinyitni. Örökre zárva marad. Kérlek a zárszerkezettel ennek tudatában óvatosan bánj! Amíg nem akarod, hogy lezáródjon, addig ne játsz vele, ne nyomogasd lefele, és ügyelj rá, hogy a táskádban se nyomódhasson össze!

Tippek, hogy mit írj a lakatra:

A lakat felületére rákerülhet a kedvesed keresztneve és a Te neved, vagy akár a becenevetek is. A nevek alá írhatod a megismerkedésetek helyszínét, vagy azt a dátumot amikor egy pár lettetek. A lakat hátoldalára írhatsz egy kedvenc idézetet, vagy egy közös jelmondatot. Ezen kívül díszítheted apró szívecskékkel, csillagokkal, vagy bármivel, ami rátok jellemző. A lakaton kívül a kulcsot is egyedivé teheted, a szíves végébe írd oda a nevetek kezdőbetűit, vagy egyszerűen rajzolj rá egy végtelen jelet.

Tetszett a szívecske alakú szerelem lakat, de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

 

További információk

szín

piros, kék, rózsaszín, lila

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szívecske lakat piros színben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.