Választott terméked

Szív alakú lakat-gravírozás nélkül

3.490Ft

A szerelemlakat az összetartozást fejezi ki. Különlegessége abban rejlik, hogy a szerelmetekről mesél és az ajándékozásakor nem csak egy tárgyat adsz, hanem egy szuper élményt is.

 

A szerelemlakathoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

Ezt a típusú lakatot nem mi gravírozzuk, hanem Te magad tudod feliratozni.
A lakat mellé ajándékba adunk Neked egy fekete színű alkoholos filctollat is, így azt írhatsz, vagy rajzolhatsz rá, amit csak szeretnél. Ezen kívül a lakathoz jár még egy szívecskés végű kulcs is, illetve egy elegáns, bordó színű bársony tasak. Szóval a csomagolás miatt már nem kell aggódnod, mi ajándékozható állapotban küldjük el Neked. A Te feladatod már csak a kreatívkodás és az átadás lesz.

Tippek, hogy mit írj a lakatra:

A lakat felületére rákerülhet a kedvesed keresztneve és a Te neved, vagy akár a becenevetek is. A nevek alá írhatod a megismerkedésetek helyszínét, vagy azt a dátumot amikor egy pár lettetek. A lakat hátoldalára írhatsz egy kedvenc idézetet, vagy egy közös jelmondatot. Ezen kívül díszítheted apró szívecskékkel, csillagokkal, vagy bármivel, ami rátok jellemző. A lakaton kívül a kulcsot is egyedivé teheted, a szíves végébe írd oda a nevetek kezdőbetűit, vagy egyszerűen rajzolj rá egy végtelen jelet.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló meglepetés lehet Valentin napra, évfordulóra, házassági évfordulóra, de akár nászajándékként is.  Ezzel az ajándékkal az örömkönnyek és a fülig érő mosoly biztosan nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A szerelemlakat alumíniumból készül, a felülete piros festékkel van kezelve.

Méretek:

A lakat mérete 6x4,5 centiméter.