Választott terméked

Szeretünk Anyu kulcstartó, kulcstartó anyának

4.090Ft

Anyák napi kulcstartó anyának, a nagymamának, keresztanyukáknak, vagy dédiknek. Szívet melengető, gravírozott szépség, amely minden arcra mosolyt és könnyet csal.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a Szeretünk Anyu kulcstartóra?
 
Nevek
Fityegők a Szeretünk Anyu kulcstartóhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
  

Leírás

“Ha anyára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb kincsünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott minket. Mindig ott volt nekünk, mint egy igazi őrangyal. Az évek során nem csak a világ legjobb anyukájává vált a szemünkben, de a legnagyszerűbb és legcsodálatosabb nővé is, akit valaha ismertünk. Nagyon szeretünk anyu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Anyák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Anyának, ami rólatok mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, azoktól kapta, akik a legjobban szeretik. Ez a mesélő kulcstartó minden édesanya, nagymama, vagy dédmama szívét megmelengeti. Ajándékozd Anyák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A nemesacél szögletes medál a képen szereplő szívmelengető felirattal készül, a medál alsó részén, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Anyák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél medál 4 cm hosszú és 1 mm vastag.  A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható.