Barion Pixel

Szeretünk Anyu kulcstartó, kulcstartó anyának

4.790Ft5.790Ft

Anyák napi kulcstartó anyának, a nagymamának, keresztanyukáknak, vagy dédiknek. Szívet melengető, gravírozott szépség, amely minden arcra mosolyt és könnyet csal. Egy ilyen különleges anyák napi ajándék biztos nagy meglepetést okoz majd anyának.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Mit írjunk a Szeretünk Anyu kulcstartóra?
 
Nevek
Fityegők a Szeretünk Anyu kulcstartóhoz
 
      
Bájos kiegészítők a termékhez
 
   
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.790Ft5.790Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

Gondolatok a szeretünk anya kulcstartóról:

„Ha anyára gondolok az jut az eszembe, hogy ő a mi legnagyobb kincsünk, hogy mennyire fontos mindannyiunk számára. Felnevelt és támogatott minket. Mindig ott volt nekünk, mint egy igazi őrangyal. Az évek során nem csak a világ legjobb anyukájává vált a szemünkben, de a legnagyszerűbb és legcsodálatosabb nővé is, akit valaha ismertünk. Nagyon szeretünk anyu!”

Ez a Mesélő Ajándék egy csodás Anyák napi kulcstartó. Egy szeretettel teli ajándék Anyának, ami rólatok mesél és amikor ránéz örömmel telik meg a szíve, mert tudja, azoktól kapta, akik a legjobban szeretik. Ez a mesélő kulcstartó minden édesanya, nagymama, vagy dédmama szívét megmelengeti. Ajándékozd Anyák napja alkalmából ezt a mesélő kulcstartót anyának, vagy a nagymamának és hidd el az örömkönnyek nem maradnak el.

Az anyának szóló kulcstartó paraméterei:

A nemesacél szögletes medál a képen szereplő szívmelengető anyáknak szóló idézettel készül, a medál alsó részén, pedig az általad megadott nevek, vagy becenevek kerülhetnek. Tökéletes ajándék anyának.

Az egyedi kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Például rózsakvarc és tejkvarc ásványt. Vagy virágot, angyalt és szívecskét. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél szögletes medál 4 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyagú medálok, nem lehet őket eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy női táskában is könnyen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medálfelületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Milyen alkalmakra ajánljuk a kulcstartót? 

Ez az anyának szóló kulcstartó fantasztikus meglepetés lehet Anyák napjakor, de megajándékozhatod vele Karácsonykor, vagy a születésnapján is. Biztos lehetsz benne, hogy az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szeretünk Anyu kulcstartó, kulcstartó anyának” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük