Szerelmes, Zippo öngyújtó pároknak – évfordulós ajándék

12.590Ft

Elegáns, eredeti Zippo öngyújtó, egyedi felirattal ellátva. Fekete díszdobozban küldjük. Tökéletes ajándék pároknak évfordulóra.

Infók: Szatinált króm kivitel.
Üresen, benzin feltöltés nélkül küldjük!
Környezetbarát csomagolásban
Mérete: 5,5 cm x 3,5 cm x 1,3 cm

Elfogyott

Leírás

A pároknak készült öngyújtó paraméterei:

Közeleg az évfordulótok napja a és fogalmad sincs, hogy mit adj ajándékba a párodnak? Nos, mi tudjuk! A pároknak készült, szerelmes öngyújtó az egyik legújabb termékünk az ajándék ötleteink között. Személyre szólóan készítjük el az általad kért nevekkel, hónappal és nappal. Az öngyújtó nyitható tetejére az általad kigondolt rövid szöveget gravírozzuk.
Igazán elegáns, modern és romantikus ajándék bármely hölgy, vagy úriember számára.

Mit kell tudnom a gravírozott öngyújtóról?

A szerelmes öngyújtó mérete 5,5 cm x 3,5 cm x 1,3 cm. Szatinált, króm kivitel. Üresen, benzin feltöltés nélkül küldjük. Eredeti Zippo termék, melyet a gyártó által készített, fekete színű, kemény kartonos, környezetbarát csomagolásban küldünk el számodra.

Milyen alkalomra javasoljuk?

Az egyedi, pároknak szóló öngyújtó remek ajándék lehet a kedvesednek. Lepd meg vele őt Valentin napon, az évfordulótokon, vagy a házassági évfordulótok napján. Minden ember, aki dohányzik, annak biztosan szüksége lesz egy öngyújtóra. S, ha valami értékes, de igazán különleges témába illő dohányosoknak megálmodott ajándékot szeretnél, akkor ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni. Minden alkalommal, amikor rágyújt egy szál cigarettára, vagy épp egy szál szivarra, akkor boldogan pillant majd rá a saját neves öngyújtójára, amit csak is tőled kapott. Nem csak a márkája miatt értékes, hanem a szépsége és az egyedisége miatt is.

Tetszett a pároknak szóló öngyújtónk, de megnéznél még más páros ajándék ötletünket is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmes, Zippo öngyújtó pároknak – évfordulós ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.