Barion Pixel

Szerelmes csillagtérkép

10.690Ft16.390Ft

Csillagtérkép ajándék szerelmeseknek a megismerkedésük csillagállásával. Varázslatos évfordulós ajándék pároknak. Add meg rá, hogy hol és mikor lettetek egy pár, válassz hozzá egy szép szerelmes idézetet és rendeld meg a saját egyedi csillagtérképeteket. Valentin napi ajándéknak, vagy nászajándéknak is tökéletes.

A csillagtérkép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

A csillagkép három különböző méretben rendelhető:
S méret: 20,8×26,8 cm
M méret: 23×32 cm
L méret: 54×39 cm

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.
A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a csillagképedre?
 
Dátum
Ország
Város
Felirat (max. 140 karakter)
Milyen színben kéred a Szerelmes csillagképet?
 
   
Extrák a kép mellé:
 
   
10.690Ft16.390Ft
meret S: 20,8×26,8 cm M:23×32 cm L:54×39 cm
Clear selection

Leírás

A szerelmes csillagtérképről:

Ez a csodálatos csillagtérkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma csillagtérkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagtérkép ajándékot az évfordulótokra, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

A csillagtérkép paraméterei:

Az egyedi csillagtérképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott csillagképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

Milyen felirat kerülhet a csillagtérképre?

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagtérképet?

Ajándékozd a csillagkép ajándékot évfordulóra, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy akár Karácsonyra.  Romantikus, egyedi meglepetés hölgyek és a férfiak számára is. A meglepetést ne felejtsd el becsomagolni, válassz hozzá egy szép szívecskés csomagoló papírt is.

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ajándékot keresel évfordulóra? Akkor jó helyen jársz, mert ez a szerelmes csillagtérkép a lehető legkülönlegesebb ajándék ötlet párok számára. Rendeld meg a saját csillagképeteket és adj ajándékba vele együtt egy romantikus élményt is. A mi ajándékozási tippünk a következő:

A csillagtérkép átadásával várj estig, amikor már szabad szemmel is jól láthatóak a csillagok állása. Fogj egy plédet, egy üveg pezsgőt, a meglepetést és ragadd kézen a kedvesedet. Menjetek ki a szabadba, piknikezzetek a csillagos égbolt alatt és egy meghitt pillanatban, pedig add oda az ajándékot. Hidd el a meglepődés, az örömkönnyek és az ámulat garantáltak. Ha meg volt az ölelkezés, próbáljátok meg együtt megtalálni az égbolton és a csillagképen lévő csillag állásokat. Nos, tudsz ennél romantikusabb programot és meglepetést?

Felirat javaslatok a csillagtérkép ajándékra (ha nincs ötleted):

1. „Azt mondják a szerelem a csillagokban van megírva, ezért lehoztam neked az égboltról azt a pillanatot, amikor Te és én Mi lettünk! Szeretlek. ”

2. „Ma jobban, mint tegnap. Holnap jobban, mint ma”

3. „Nézd csak, ezek a csillagok ragyogtak akkor és ott felettünk. Mindketten a legjobbkor a legjobb helyen voltunk!”

4. „Ha lehetne a csillagos égboltot is lehoznám neked, oh várj csak, meg is történt! Mindennél jobban szeretlek!”

5. „Már a csillagok is tudták felettünk az égbolton, hogy Te és én egymásnak lettünk teremtve. Boldog évfordulót kívánok drága szerelmem. Ezek a mi csillagaink!”

További szerelmes csillagtérképekért kattints ezekre a linkekre:
Csillagtérkép – csillagos égbolt kiadás
Csillagtérkép – szívecskés kiadás

További információk

méret

S: 20,8×26,8 cm, M:23×32 cm, L:54×39 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmes csillagtérkép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük