Választott terméked

Szerelmes csillagtérkép

13.690Ft

Csillagtérkép ajándék szerelmeseknek a megismerkedésük csillagállásával. Varázslatos évfordulós ajándék pároknak. Add meg rá, hogy hol és mikor lettetek egy pár, válassz hozzá egy szép szerelmes idézetet és rendeld meg a saját egyedi csillagtérképeteket. Valentin napi ajándéknak, vagy nászajándéknak is tökéletes.

További szerelmes csillagtérképekért kattints ezekre a linkekre:
Csillagtérkép – csillagos égbolt kiadás
Csillagtérkép – szívecskés kiadás

A csillagtérkép háttere fehér, fekete és sötétkék színekben választható. Személyre szabott felirattal készül. A fakeretet a választott háttérszínhez igazítjuk (pl.: a fekete kép, fekete kerettel készül).

A kép teljes mérete kerettel együtt: 54×39 cm
A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés.

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a Szerelmes csillagképedre?
 
Dátum
Ország
Város
Felirat (max. 140 karakter)
Milyen színben kéred a Szerelmes csillagképet?
 
   
Romantikus kiegészítők a Szerelmes csillagképhez
 
   

Leírás

A szerelmes csillagtérképről:

Ez a csodálatos csillagtérkép magában őrzi a legszebb emléketeket és a szerelmetekről mesél. Legyen szó első csókról, vagy amikor először fogtátok meg egymást kezét, a csillagtérkép megmutatja számotokra, hogy azon a napon, azon a helyen és abban az időpontban milyen csillagok ragyogtak fölöttetek az égbolton.

Nem készül két egyforma csillagtérkép, hiszen nincs két ugyanolyan momentum sem. Ez a csillagkép csak is a Tiétek, egyedüli az egész világon. Mostantól, pedig nem csak az emlékeitekben élhet a pillanat, hiszen minden nap láthatjátok majd a szobátok falán. Amikor csak ránéztek, örömmel fog megtelni a szívetek és eszetekbe jut majd, hogy mit éreztetek akkor és ott együtt.

Rendelj személyre szabott csillagtérkép ajándékot az évfordulótokra, vagy Valentin napra és hozd le a csillagokat annak a személynek, akit a legjobban szeretsz.

A csillagtérkép paraméterei:

Az egyedi csillagtérképet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük. A kapott csillagképet 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény karton védés fedi. A képhez mellékeljük a felfüggesztést és 2 darab csavart is, melyeknek segítségével könnyedén feltehető majd a falra.

Milyen felirat kerülhet a csillagtérképre?

A csillagtérképedet az általad megadott dátum és hely szerint fogjuk elkészíteni, de ezeken kívül megadhatsz még esetleg egy idézetet, egy közös jelmondatot, vagy egyszerűen a keresztneveteket is. Ezzel a felirattal még személyesebbé teheted a saját csillagképeteket. Kérlek ügyelj arra, hogy a feliratod ne legyen hosszabb 140 karakternél, különben nem fog esztétikusan elférni a képen.

Milyen alkalmakra ajánljuk a csillagtérképet?

Ajándékozd a csillagkép ajándékot évfordulóra, házassági évfordulóra, Valentin napra, vagy akár Karácsonyra.  Romantikus, egyedi meglepetés hölgyek és a férfiak számára is. A meglepetést ne felejtsd el becsomagolni, válassz hozzá egy szép szívecskés csomagoló papírt is.

Tuti ajándékozási tipp évfordulóra:

Ajándékot keresel évfordulóra? Akkor jó helyen jársz, mert ez a szerelmes csillagtérkép a lehető legkülönlegesebb ajándék ötlet párok számára. Rendeld meg a saját csillagképeteket és adj ajándékba vele együtt egy romantikus élményt is. A mi ajándékozási tippünk a következő:

A csillagtérkép átadásával várj estig, amikor már szabad szemmel is jól láthatóak a csillagok állása. Fogj egy plédet, egy üveg pezsgőt, a meglepetést és ragadd kézen a kedvesedet. Menjetek ki a szabadba, piknikezzetek a csillagos égbolt alatt és egy meghitt pillanatban, pedig add oda az ajándékot. Hidd el a meglepődés, az örömkönnyek és az ámulat garantáltak. Ha meg volt az ölelkezés, próbáljátok meg együtt megtalálni az égbolton és a csillagképen lévő csillag állásokat. Nos, tudsz ennél romantikusabb programot és meglepetést?