Barion Pixel

Szerelmes asztali kép pároknak

7.090Ft

Szerelmes asztali kép, romantikus ajándék pároknak.Tökéletes meglepetés évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba is. A kép háttere átmenetes rózsaszín-lila és kék színű, a fakeret színe, pedig fehér. Személyre szabott felirattal készül. A képre rákerülhet a megismerkedésetek helyszíne, dátuma és a kép aljába a keresztnevetek is.

Helyezd a nappaliba a dohányzóasztalra, vagy a hálószobába az egyik polcra, esetleg kiteheted a fürdőszoba falára is. Mindenhol jól jöhet egy kis bátorítás, és még szuper otthonossá is varázsolja a lakásodat. A kép illusztráció! A fénykép, vagy a keret színében előfordulhat eltérés!

A kép mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.
A keret hátoldalán támasztó is található.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Mit írjunk a szerelmes asztali képre?
 
Nevek, vagy szöveg
Dátum/helyszín
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek, vagy a házasságotok évfordulója? Vagy egyszerűen csak kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? A szerelmes asztali kép egy igazi romantikus ajándék lehet ezekre az alkalmakra. A megismerkedésetekről, a szerelmetekről és Rólatok mesél.
A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen felirat kerülhet a képre? 

A képen szerepelhet az a dátum, amikor egy pár letettek, vagy amikor eljegyeztétek egymást, de az esküvőtök napját is rátehetjük.  A kép aljában, pedig szerepelhet a keresztnevetek, esetleg a helyszín neve, ahol elcsattant az első csók. Ha pedig csak azt akarod elmondani vele, hogy mennyire boldog vagy a párod mellett, akkor kérj rá ennyit: Szeretlek!

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép a romantika megtestesítője, tehát ajándékozd évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is.

A választott termék paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy felfüggeszthesd a falra.

Méretek: a kép teljes mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.

További romantikus ajándék ötletekért kattints ide: Romantikus ajándék ötletek 

 

 

További információk

Kinek?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmes asztali kép pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.