Szerelmes ajándék | örökké a miénk kulcstartó

3.490Ft4.490Ft

Bájos, szerelmes kulcstartó pároknak évfordulóra. Lepd meg a kedvesedet egy ilyen szerelmi ajándékkal. A kulcstartó medálját romantikus idézettel gravírozzuk. A feliratos kulcstartóra választhatsz szerelmes fityegőket is, ezzel még egyedibbé teheted az ajándékot.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap.  Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Fityegők az Örökké a miénk kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
3.490Ft4.490Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A szerelmes ajándék kulcstartó paraméterei:

A szerelmes ajándék kulcstartó a képen szereplő “Örökké az enyém, örökké a tied. örökké a miénk.” felirattal készül. A medál közepébe egy összekulcsolt kezet és egy szívet gravírozunk. Ezek szimbolizálják a szerelmes párt. Ez a mesélő kulcstartó egy tökéletes ajándék évfordulóra. Ha közeleg a megismerkedésetek évfordulója, vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz, akkor ez a mesélő kulcstartó tökéletes ajándék lehet arra, hogy kifejezd, mennyire szereted a kedvesedet. Te örökké az övé vagy, Ő örökké a tiéd, a szerelmetek, pedig örökké való, soha el nem múlik.

A szerelmes ajándékra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Kérhetsz rá például egymásba fonódó szíveket, végtelen jelet love felirattal, kulcsot és szívecske lakatot. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni, a súlya ideális. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá:CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozás tipp Karácsonyra:

Ha ezt a gravírozott kulcstartót választod a szerelmed karácsonyi ajándékaként, akkor arra is ügyelj, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. Csomagold be egy szép csomagolópapírral a meglepetést. Egy ezüst színű szalaggal akaszd egy belső faágra. Ha elkezdődik az ajándékozás és rád kerül a sor, akkor egyszerűen csak mond el ezt a mondókát: – az én ajándékomhoz zöld, ünnepi terep vezet, de ha ezt kikutatod és megleled, minden örömkönnyed nyomban elered. Ha az ajándékozott nehezen találja az ajándékot, akkor a család többi tagja játékosan segíthet a keresgélésben.

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelmes ajándék | örökké a miénk kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül.
Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.