Barion Pixel

Személyre szóló mesekönyv, rénszarvasos – fiúknak

2.790Ft

Karácsonyos témájú, rénszarvasos személyre szóló mesekönyv kisfiúknak. Tökéletes meglepetés lehet mikulásra, vagy karácsonyi ajándékként.

Méret: 15×15 cm
Oldalak száma: 21

4 készleten

Leírás

A személyre szóló fiús mesekönyv paraméterei:

„Bajban van a Mikulás! Már attól fél, hogy le kell mondania a karácsonyt! Ki segít neki ebben a karácsonyi kalamajkában? Talán te? :-)”

Kocka alakú, kemény fedeles személyre szóló mesekönyv. Karácsonyi témájú, ami arról szól, hogy a gyerkőcöd hogyan menti meg a Karácsonyt. A könyv eleje kék színű, rajta egy szép téli tájjal, szánon ülő mikulással, és egy kisfiúval, aki egy cuki rénszarvason lovagol.

Írd rá a főszereplő nevét a borítóra és a belső oldalakra, és máris kész a névre szóló mesekönyv.  A könyv összesen 21 oldalnyi hosszúságú, tehát akár 2 éjszakán át lehet belőle mesélni. A belső oldalak gyönyörű, igényes kinézetűek. Rajzolt színes figurák és apró szövegrészletek láthatóak benne. A szép élénk színek és a kedves figurák miatt minden gyermek figyelmét leköti. Mi leginkább másfél éves kortól javasoljuk. 🙂

Milyen csomagolást ajánlunk a mesekönyvhöz?

Ha ajándékba adod a kisfiadnak ezt a cuki mesekönyvet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Személyre szóló mesekönyv, rénszarvasos – fiúknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük