Barion Pixel

Soha ne add fel-dekorációs asztali kép

4.690Ft

A Soha ne add fel asztali dekorációs kép, egy olyan motivációs darab, amely segít a minden napi nehézségeket átvészelni. Amikor szomorú vagy, vagy csak egyszerűen rossz napod van, elegendő rápillantanod és már is erőt ad.

Bármi áll is előtted, bárhova vigyen az élet, egy dolgot mindig tarts szem előtt, hogy soha ne add fel és akkor eléred a célodat.  A soha ne add fel asztali dekorációs kép nem csak ajándékként szolgál, hanem szuper lakberendezési tárgy a lakás bármely helységébe.

Helyezd a nappaliba a dohányzóasztalra, vagy a hálószobába az egyik polcra, esetleg kiteheted a fürdőszoba falára is. Mindenhol jól jöhet egy kis bátorítás, és még szuper otthonossá is varázsolja a lakásodat. A kép illusztráció! A fénykép, vagy a keret színében előfordulhat eltérés!

A kép mérete kerettel együtt: 20,8×26,8 cm.
A keret hátoldalán támasztó is található.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A Soha ne add fel asztali dekorációs kép, egy olyan motivációs darab, amely segít a minden napi nehézségeket átvészelni. Amikor szomorú vagy, vagy csak egyszerűen rossz napod van, elegendő rápillantanod és már is erőt ad. Bármi áll is előtted, bárhova vigyen az élet, egy dolgot mindig tarts szem előtt, hogy soha ne add fel és akkor eléred a célodat.  A soha ne add fel asztali dekorációs kép nem csak ajándékként szolgál, hanem szuper lakberendezési tárgy a lakás bármely helységébe. Helyezd a nappaliba a dohányzóasztalra, vagy a hálószobába az egyik polcra, esetleg kiteheted a fürdőszoba falára is. Mindenhol jól jöhet egy kis bátorítás, és még szuper otthonossá is varázsolja a lakásodat.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Ez a Mesélő kép tökéletes ajándék lehet bármely szeretted, vagy barátod számára. Ajándékozd névnapra, vagy szülinapra. Hidd el az örömkönnyek és a fülig érő mosoly nem maradnak el.

A választott termék paraméterei: 

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a színben hozzáillő fakeretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A képkeret hátulja lehetővé teszi, hogy akár az asztalon, vagy a szekrényen állva díszelegjen, de a falra is feltudod függeszteni.

Méretek:

 

A kép teljes mérete kerettel együtt 20,8×26,8 cm.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soha ne add fel-dekorációs asztali kép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.