Shot pong, feles poharas italozós játékszett

2.990Ft

Unod már a sörpongot? Akkor nézd meg ezt az újdonságot. A shot pong feles poharas italozós játékszett vicces ajándék férfiaknak és szuper legénybúcsú kellék. Kapd elő a szettet, jöhet az alkohol és indulhat is a meccs. Győzd le a haverodat egy menő shot pong csatában. Légy te a legjobb! U.i.: a shot pong kötelező party szett! Soha se hagyd otthon.

Anyaga: üveg, műanyag
Tartalma:12 db feles poharat, és 2 db ping pong labdát tartalmaz

Elfogyott

Leírás

A shot pong paraméterei:

Vicces és menő italozós játékszett a shot pong. A játékot 18 éves kortól ajánljuk, leginkább férfiaknak. Maga a termék egy jópofa a belső tartalmához illő díszdobozban van benne. A doboz 12 darab shot pong feliratos feles poharat és 2 darab fehér színű ping pong labdát tartalmaz. A játékot két ember játszhatja. Az egyik játékos hat darab kék feliratos poharat kap, a másik, pedig hat darab pirosat.

A poharakat piramis alakba föl kell pakolni egy asztal két végére, majd megtölteni olyan alkohollal, amit szeretnének inni. Mindkét fél kap 1-1 labdát, majd az asztal két végpontjához állnak. A játéknak ugyanaz a lényege, mint a beerpong-nak, a labdával bele kell találni az ellenfél feles poharába. Ha sikerül, akkor a játékosnak ki kell innia az eltalált poharat. Az nyer, aki a legtöbb pohárba betalál. A vesztes, pedig bizony a következő körben már részegesebb állapotban kezdhet neki a játéknak, mert neki minden poharából ki kellett innia az itókát.

A shot pong némileg nehezebb, mint a sör pong. A feles poharak szája és mérete sokkal kisebb. Igazi türelem játék, főként ha már picit részeges az ember. Ez az italozós játékszett a legénybúcsúk egyik legkedveltebb eszköze. Az egyetemi bulikon, vagy házibulikon ez a legmenőbb játék. Ha eddig nem játszottál hasonlóval, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld magadat.

Ha ajándékba adod:

A feles poharas játékszettel meglepheted az édesapádat, a fiútestvéredet, vagy egy haverodat. Ennek a meglepetésnek minden fiú örül, aki kicsit is szereti az alkoholos italokat és a vicces dolgokat. Szuper ajándék születésnapra, vagy ballagásra.
Tedd a szettet egy menő ajándéktasakba, vegyél mellé egy üveg bármilyen alkoholt, illetve tehetsz a csomagba még pop cornt, chipset, vagy csokikat. Bármit, ami szerinted bulis hangulatúvá teszi az ajándékcsomagot. Ha ezt adod egy férfi ismerődnek ajándékba akkor biztosan számíthatsz nevetésre, széles mosolyra és ölelésre.

További legénybúcsú kellékekért kattints erre a linkre: LEGÉNYBÚCSÚ KELLÉKEK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Shot pong, feles poharas italozós játékszett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.