Scratch Map – Kaparós térkép X Edition

9.990Ft

A kaparós térképek cárja, az X Edition scratch map. Gyönyörű falra tehető prémium darab. Különleges karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt. A terméket díszdobozban küldjük el neked.

Méretek:  82,5 x 59,4 cm
A térkép anyaga: laminált papír
Eredeti, jogtiszta termék!

Elfogyott

Leírás

A scratch map paraméterei:

Elegáns scratch map, lekaparható világtérkép. Véleményünk szerint a kaparós térképek legszebbike. Prémium ajándékötlet férfiaknak és nőknek egyaránt. Igazi tekintetet vonzó lakberendezési tárgy és kreatív ajándék egyben.

A térképet hozzáillő szögletes alakú, luxus díszdobozban küldjük el neked, tehát a csomagolással már nem kell foglalkoznod. Egyből oda tudod adni az ajándékot egy szerettednek, vagy egy barátodnak. Ha még is szeretnéd becsomagolni, vagy valamivel pluszba feldobni, akkor nézz be a csomagolási ötletek oldalunkra és görgess végig a termékeinken. Biztosan találsz majd egy hozzáillő csomagolópapírt, vagy esetleg egy szép képeslapot kísérő ajándékként.

Ez a scratch map méltó helyet érdemel a lakásodban. Válassz ki neki egy olyan falat mondjuk a nappaliban, ahol mindenki jól látja majd. Tedd bele akár egy képkeretbe, vagy csak rögzítsd föl és kezd el átnézni, hogy mit lehetne már lekaparni róla. Ha jártál már Spanyolországban, vagy Angliában, akkor kapard le ezeket az országokat. Nézd meg, hogy hogyan válik a sötét borításból igazi színkavalkáddá a térképed.

Minél több országban jársz, annál több szín fog megjelenni a képeden, és egy idő után csodás szivárvánnyá változik a lekaparható világtérkép. Ez egy olyan emlékőrző tárgy, amely minden vendéged tekintetét oda vonzza majd. Bárki szívesen vizsgálja majd, hogy milyen helyeken jártál és talán mesélni is könnyebb úgy, ha közben megmutathatod a helyszíneket. Ha gondolod, ragassz a térkép köré fényképeket, vagy emléktárgyakat is, így még személyesebbé válik majd.

Tuti ajándékozási tipp karácsonyra:

Ha közeleg a december, akkor bizony közeleg a karácsony is, amire ajándékot kell választani. A scratch map X edition tökéletes választás, de gondoskodj arról is, hogy a Te ajándékod legyen a legemlékezetesebb. Most biztos azt kérdezed: jó, de hogyan?
Segítünk! Olvasd el az ajándékozási ötletünket és lepd meg így egy szerettedet:

Készíts világutazós csomagot:

Fogj egy bőröndöt, amibe belefér a kaparós térkép. Tegyél bele néhány ruhát, meg olyan kelléket, amiket utazáshoz vinnél magaddal. Ezek csak jelképes elemek lesznek, tehát ne ezeken legyen a hangsúly. Tedd a bőröndbe a kaparós térképet. Mellé pakolhatsz még iránytűt, útikalauzt és útlevelet. Ez után zárd le. A bőröndöt próbáld meg egy nagyméretű dobozba betenni, mert így még izgalmasabb lesz majd a meglepetés.

Ha meg vagy, csomagold be a dobozt. Tegyél rá színes kötözőket és egy óriás masnit. Majd egy kis ajándékkártyára Írd rá az ajándékozott nevét. Már előre látom a szemeim előtt, hogy mennyire meglepődik majd az ajándékozott. Először nem fogja érteni, hogy mit keres az ajándékdobozban a régi bőröndje, de ha kinyitja és meglátja a térképet, biztosan nagyon oda lesz. Mindig emlékezni fog erre az élményre és örömmel viszi majd magával a scratch map-et .

Na mit gondolsz? Megcsinálod ezt az ajándékozási tippet?