Barion Pixel

Scrable stílusú évfordulós kép

9.190Ft

Romantikus ajándék pároknak. A Scrable kép tökéletes meglepetés évfordulóra, vagy Valentin napra.

Személyre szabott feliratokkal és dátummal készül el. Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen idézet, vagy szöveg kerüljön a képre?
 
Milyen nevek és dátum kerüljön a képre?
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

A Scrable stílusú évfordulós kép paraméterei:

Romantikus ajándék a szerelmednek. A Scrable képre az általad megadott nevek, idézet és dátum fog kerülni. Ez a szerelmes ajándék nem csak évfordulóra, vagy Valentin napra ajándékozható. Sok vásárlónk rendeli ezt a képet nászajándékba is, hogy a jegyes párt az esküvőjük napjára emlékeztesse.

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett a szerelmes scrable kép, de megnéznél még más évfordulós ajándék ötletet is? Akkor kattints ide:
Évfordulós ajándék ötletek pároknak.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scrable stílusú évfordulós kép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.