Romantikus kulcstartó

2.990Ft

Romantikus kulcstartó évfordulóra. Szuper szerelmes ajándék férfiaknak. Ajándékozd meg a párodat ezzel a gravírozott kulcstartóval. Válassz rá néhány szerelmes fityegőt. Valentin napi ajándéknak is tökéletes.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Fityegők az Érted dobog kulcstartóhoz
 
      
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A romantikus kulcstartó paraméterei:

A gravírozott, romantikus kulcstartó a képen szereplő “érted dobog” felirattal és szívhang grafikával készül. Ez a kulcstartó egy tökéletes ajándék évfordulóra. Kifejezheted általa, hogy mennyire szereted a kedvesedet és megmutathasd a külvilág számára, hogy a Te szíved csak is Ő érte dobog. Ajándékozd meg a kedvesedet vele és hidd el az örökönnyek és a széles mosoly nem fognak elamardni.

Az egyedi ajándék kulcstartóra választhatsz hat fajta tibeti ezüst charm közül is. Ezek még személyesebbé teszik a kulcstartót. A nemesacél kör medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 8-9 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá:CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tuti ajándékozás tipp Karácsonyra:

Ha ezt a romantikus kulcstartót választod a szerelmed karácsonyi ajándékaként, akkor arra is ügyelj, hogy ne csak egyszerűen egy tárgyat adj ajándékba, hanem egy emlékezetes élményt is. Csomagold be egy szép csomagolópapírral a meglepetést. Egy ezüst színű szalaggal akaszd egy belső faágra. Ha elkezdődik az ajándékozás és rád kerül a sor, akkor egyszerűen csak mond el ezt a mondókát: – az én ajándékomhoz zöld, ünnepi terep vezet, de ha ezt kikutatod és megleled, minden örömkönnyed nyomban elered. Ha az ajándékozott nehezen találja az ajándékot, akkor a család többi tagja játékosan segíthet a keresgélésben. Egy a fontos, hogy mindenki jól érezze magát és, hogy örömet szerezhess az ajándékozottnak.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Romantikus kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül.
Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.