Barion Pixel

Rendőr ajándék – gravírozott kulcstartó

4.390Ft5.390Ft

Gravírozott, saját neves és évszámos kulcstartó. Remek rendőr ajándék egy szerettednek, vagy ismerősödnek. Szülinapra, vagy névnapra ajánljuk.

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft. 2 oldalas gravírozást szeretnél? -> Ennek a díja +1000 Ft. Amennyiben kéred, válaszd ezt az opciót!

Milyen név, évszám és város kerüljön a kulcstartóra?
 
Milyen felirat kerüljön a medál aljába?
 
Fityegők a kulcstartóhoz:
 
      
Ha bejelölted, a másik oldal felirata:
 
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 
4.390Ft5.390Ft
valaszd-ki-a-tipust 1 oldalas gravírozás 2 oldalas gravírozás
Clear selection

Leírás

A rendőr ajándék paraméterei: 

A rendőrök a világ legbátrabb emberei. A Te családodban is van egy rendőr? Akkor lepd meg őt a szülinapján, vagy karácsonykor egy egyedi, rendőr ajándék kulcstartóval. A gravírozott kulcstartón egy rendőr sapka, és gumibot grafikája látható, ezen kívül rágravírozzuk az ajándékozott teljes nevét, az évszámot, amióta szolgálatban van, és a várost, ahol szolgál. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni az ajándékozottnak.

A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában. A rendőrös kulcstartó nemesacél medálja 4 cm méretű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm. Súlya ideális.

A kulcstartó medálját kérheted 2 oldalas gravírozással is! Ennek a díja +1000 Ft-ba kerül. A nemesacél medál elő oldala csiszolt és fényes, a hátoldala matt felületű. Az eltérő oldal kezelések nem befolyásolják a gravírozott szöveg láthatóságát. Mindkét felületen egyaránt szépen mutat a felirat és a grafika.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak.

Tetszett a rendőr ajándék kulcstartó, de megnéznél még más kulcstartókat is? Akkor kattints ide!

 

 

További információk

válaszd ki a típust:

1 oldalas gravírozás, 2 oldalas gravírozás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rendőr ajándék – gravírozott kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük