Barion Pixel

Parafa világtérkép

8.590Ft

Vagány parafa világtérkép, színes feltűzdelő tüskékkel. A táblára felrakhatsz emlékeket, fényképeket. Ideális ajándék ötlet karácsonyra és születésnapra. A térképet díszhengerben küldjük el neked.

A keret csak illusztráció, a termék díszhengerbe van csomagolva és nem tartozik hozzá keret. 

Méretek: 82 x 58 x 0.5 cm
A térkép anyaga: parafa
Eredeti, jogtiszta termék!

4 készleten

Leírás

A parafa világtérkép paraméterei:

Képzelj el egy hatalmas parafa lapot, amin fekete színnel vannak feltüntetve a különböző országok. Ott állsz a térkép előtt, végig nézel rajta és eszedbe jutnak életed legkedvesebb emlékei. Előveszel néhány képet, jót nevetsz rajtuk. Kezedbe veszed az egyik tűt és a fényképet mondjuk Angliára tűzöd.

Majd hátrébb lépsz picit és örömmel nyugtázod, hogy oda már „kitűzted a zászlót” ez a cél már meg van. Hát jöjjön a következő kaland, hogy minél több fénykép kerülhessen a térképre. Ha elég vagány vagy, akkor most a következő lépésed, hogy repülőjegyet foglalsz a következő úti célodhoz és már készülsz is a nagy utazásra. Pakolj be a bőröndbe, fogd az irataidat és repülj jó messze innen. Gyűjtsd be annyi élményt amennyit csak tudsz és ha hazatértél mesélj a haveroknak a parafa világtérkép előtt.

A parafa világtérképet hozzáillő henger alakú, luxus díszdobozban küldjük el neked, tehát a csomagolással már nem kell foglalkoznod. Egyből oda tudod adni az ajándékot egy szerettednek, vagy egy barátodnak. Ha még is szeretnéd becsomagolni, vagy valamivel pluszba feldobni, akkor nézz be a csomagolási ötletek oldalunkra és görgess végig a termékeinken. Biztosan találsz majd egy hozzáillő csomagolópapírt, vagy esetleg egy szép képeslapot kísérő ajándékként.