Választott terméked

Papa-Unoka kulcstartó, ajándék nagypapáknak

3.790Ft

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Fityegők a Papa-Unoka kulcstartóhoz
 
      

Leírás

A nagypapák és az unokák közti szeretet egy különleges kapocs. Lehet, hogy van olyan dolog az életedben, amit az édesapádnak nem mondanál el szívesen, azonban erre valók a nagypapák. Nem fognak leszidni, vagy megleckéztetni, nyugodt szívvel mehetsz hozzájuk és elmondhatod nekik minden bánatodat. A papák életünk hősei, tehát megérdemelnek egy ilyen kedves kulcstartót, amely Róluk és az unokájukról mesél.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót Apák napjára, születésnapra, vagy névnapra és hidd el az örömkönnyek nem fognak elmaradni.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót türkiz színű gyönggyel tesszük még színesebbé. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél szögletes medál 5 cm hosszú és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér.