Barion Pixel

ovis ballagási ajándék – egyedi kép óvónéniknek

10.990Ft

Csodás, egyedi kép, mely az ovis csoportról mesél, Tökéletes ovis ballagási ajándék az óvónéninek. Lepd meg vele őt a búcsúzás napján.

Az ár tartalmazza a képet és az üvegezett fa keretet is! A kép teljes mérete kerettel együtt: 230×320 mm. A keret vastagsága: 1,4 cm.

A termékkép illusztráció! A képkeret színében és pontos méretében előfordulhat eltérés. A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 4 munka nap.

Add meg az óvónéni nevét, az évszámokat és a csoport nevét:
 
(Pl.: Csilla néni, 2017-2020, süni csoport)
Add meg a gyerekek neveit:
 
Extrák a kép mellé:
 
  

Leírás

Egy ovis ballagás alkalmával egyrészt búcsúzik a gyermek az óvónéniktől, és egyben köszönetet is mond mindazért, amit az elmúlt évek során kapott. A szülő és a gyermek szíve hálás a sok szeretetért, a mérhetetlen gondoskodásért és a megannyi sok hasznos tudásért, amit egy kedves óvónő nyújtott.

Ez az ovis ballagási ajándék  nem csak az ovis ballagás emlékét őrzi magában, hanem az együtt töltött éveket, a sok csintalanságot, a sok nevetést, a kirándulásokat és a gyermekek emlékét. Amikor az óvónéni ránéz, mindig eszébe jut majd az imádott csoportja, és a legkedvesebb “kis diákja”, akitől ha fájt is elbúcsúzni, mindig is a szívében lakozik majd.

Az ovis ballagási ajándék kép paraméterei:

A képet személyre szabottan tervezzük és szerkesztjük, 250 grammos fotókartonra nyomtatjuk, majd belekerül a fa keretbe. A képet előröl üveg lap védi a hátoldalát, pedig kemény műbőr védés fedi. A hátulján akasztó található, melynek segítségével könnyedén föltudod tenni a falra, de ha szeretnéd, akkor egyszerűen csak helyezd a polcra és tegyél mellé egy szép dísznövényt, vagy illatgyertyát.

Tetszett az ovis ballagási ajándék kép, de megnéznél még más pedagógusoknak szánt ajándékot is? Akkor kattints ide!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ovis ballagási ajándék – egyedi kép óvónéniknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük