Otthoni bár italadagoló – írható

3.990Ft

Menő otthoni dizájnos italadagoló készlet. Hozzáillő díszdobozban. A doboz tartalma: italadagoló, írható tábla, fekete filctoll. A legénybúcsúk és lánybúcsúk elengedhetetlen kelléke. Varázsolj az otthonodból egy bárt és szolgáld ki a haverjaidat úgy, akár egy vérbeli csapos.

Anyaga: műanyag
Mérete: 12 x 11 x 6 cm

Elfogyott

Leírás

Az otthoni bár italadagoló paraméterei:

Elengedhetetlen party kellék ez az otthoni italadagoló készlet. Ha bulit szervezel, legénybúcsút, vagy lánybúcsút, akkor ne felejtsd el ezt a kelléket is beszerezni. Válassz neki egy tetszőleges asztalt, vagy pultot, tegyél mellé a kedvenc alkoholos italodból. Az üveg kupakját tekerd le, majd helyezd rá az adagolót, ez után fordítsd az egészet úgy, hogy adagolni lehessen belőle az italt. Az elejére, pedig a filccel írd rá például ezt: „Tomi gatyaszaggatója”, vagy „Peti nagy kedvence”, vagy „Ha ezt megiszod, biztosan elfelejtesz minden bánatot”. Egy szóval a felirat csak is a te kreativitásodra van bízva.

A haverok, amikor megérkeznek, biztosan nagyot nevetnek majd a szuper otthoni italadagolódon. A vendégek kedvence lesz és boldogan töltik majd vele újra a poharaikat. Akár oda is állhatsz az adagoló mellé, mint egy igazi csapos és te adhatod ki a köröket a haveroknak.  Ha szeretnéd igazán elegánssá tenni a hangulatot, akkor szerezz be akkor több adagolót is és mindegyikbe tölts más alkoholos italt. Így valóságos bárt varázsolhatsz az otthonodból.

Az italadagolót hozzáillő elegáns díszdobozba küldjük el neked, tehát ha esetleg ajándékba adod, már nem kell bajlódnod a csomagolással. Az ajándék egyből átadható az ünnepeltnek. Ha, pedig még is szeretnél neki valamilyen külső borítást, akkor kukkants be a csomagolási ötleteink közé és nézd meg az ajándéktasakjainkat, a szép csomagolópapírokat és válassz még hozzá színes kötözőszalagot, vagy csillagmasnit is. Megtalálsz mindent, ami egy tökéletes ajándékcsomagoláshoz szükséges.

Ha ezt a kelléket legénybúcsúra, vagy lánybúcsúra nézegeted, akkor kattints még ezekre a linkekre is és nézd meg milyen kellékeink vannak még ezen kívül:
Legénybúcsú kellékek
– Lánybúcsú kellékek

Ha, pedig szeretnél legény, vagy lánybúcsú feladatokról is olvasni, akkor kattints a blogbejegyzéseinkre és meríts ötletet a mi javaslatainkból:
Legénybúcsú feladatok
Lánybúcsú feladatok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Otthoni bár italadagoló – írható” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.