Oscar szobor gravírozással, Oscar-díj ajándék

7.190Ft

Ez az Oscar-díj szobor szuper ajándék ötlet bármely szerettednek. Lepd meg vele az anyukádat anyák napján, vagy a testvéredet Karácsonykor. Az öröm, a nevetés és a széles mosoly garantált! FONTOS: a szobor talpazatán lévő márvány fekete színű!

Méret: 19 cm
Anyag: műanyag, márvány, alumínium

9 készleten

Milyen szöveget gravírozzunk rá?
 
(Max. 50 karakter)
Milyen színű gravírlapot kérsz rá?
 
  
Milyen betűstílussal kéred a szöveget?
 
      
Extrák a szobor mellé:
 
 
Ajánlott tasakok a szoborhoz
 
    

Leírás

A gravírozással készült Oscar szobor paraméterei:

A Te anyukád a világ legjobb édesanyja? A Te apukád főzi a legfinomabb Halászlevet? A Te testvéred a világ legjobb focistája? A Barátnődé a legjobb muffin? Szinte minden szerettünk, vagy barátunk esetében kitudunk emelni egy olyan dolgot, amiben ők a legjobbak, amiért hálásak vagyunk nekik, amiért szeretjük őket. Nos, mi lehetne szebb és méltóbb ajándék a számukra, mint ez a szuper és egyedi Oscar szobor.

Az Oscar-díj ajándék nem csak jó emlék, de kiváló dekorációs elem, amelyet a polcra helyezhetsz. Mi leginkább azoknak javasoljuk, akiknek szükségünk van egy kis extra önbizalomra. Az Oscar-díj megmutatja az ajándékozott számára, hogy miben ismered el. Örömmel pillanat majd rá és a nehéz napokon is motiválni fogja.

Lepd meg egy szerettedet, vagy egy barátodat egy ilyen Oscar szobor ajándékkal. Az örömkönnyek, a nevetés és a széles mosoly biztosan nem maradnak el.

Mit kell tudnom az Oscar szoborról?

Az Oscar díj ajándék  19 cm méretű, műanyagból és márványból készült. Az elejére Te választhatod ki, hogy ezüst, vagy arany színű alumínium plakettet kérsz. A kis lapra azt a szöveget fogjuk rágravírozni, amit Te megadtál. Ügyelj rá, hogy a megadott szöveg ne legyen hosszabb 50 karakternél!


Milyen csomagolást ajánlunk a szoborhoz?

Ha egy szerettednek adod ezt az egyedi gravírozással készült Oscar szobrot, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Tetszett az Oscar-díj, de megnéznél további szobrokat is? Akkor kattints az otthon és dekor részlegünkre!

Tuti ajándékozási tipp Karácsonyra:

Ha a helyedben lennénk, mi a következőképp adnánk át az Oscar szobrot egy szerettünknek:

Fogj egy üres cipős dobozt, tegyél bele jó sok arany színű szalagot, csillámot, vagy konfettit. Csomagold be szépen, tegyél rá csillagmasnit és egy kis üdvözlőkártyát is. A kártyára írd rá az alábbi sorokat:

– Bonts ki gyorsan, mert nagy lesz a meglepetés!

Az Oscar szobrot dugd el a fa alá, vagy mögé olyan helyre, hogy nehogy meglássa az ajándékozott. Amikor elkezdődik az ajándékozás pillanata és Te következel soron, add át az üres dobozt és várd a hatást. Ha kibontotta az ajándékozott a karácsonyi ajándékot és értetlenül néz rád, akkor teríts le elé egy piros színű asztalterítőt, vagy törölközőt, ami szimbolizálni fogja a “vörös szőnyeget”. Majd kapcsolj be egy felkonferáló háttérzenét és vegyél a kezedbe egy üres palackot, mintha az a mikrofonod volna. Majd kezd el dicsérni az ajándékozottat, sorold fel az összes jó tulajdonságát és, hogy miket ért el az adott évben.

Ha megvagy, akkor vedd kezedbe az Oscar díjat és ünnepélyesen nyújtsd át neki. 😀
Biztos vagyok benne, hogy mindenki kacagni fog és imádni fogják az otthoni Oscar díj átadó eseményt. 🙂

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oscar szobor gravírozással, Oscar-díj ajándék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.