Választott terméked

Örökké a miénk kulcstartó, szerelmes ajándék

3.590Ft 2.990Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Fityegők az Örökké a miénk kulcstartóhoz
 
      
A kulcstartóhoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek évfordulója? Vagy csak egyszerűen kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? Ez a mesélő kulcstartó tökéletes ajándék lehet arra, hogy kifejezd, mennyire szereted a kedvesedet. Te örökké az övé vagy, Ő örökké a tiéd, a szerelmetek, pedig örökké való, soha el nem múlik.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ajándékozd ezt a Mesélő kulcstartót az évfordulótokra, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör alakú medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag. A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában gond nélkül megtalálható, illetve egy férfi kezében is kényelmesen elfér.