Óriás szülinapi képeslap

1.890Ft

Talán egy kisebb képeslap is elegendő lenne, hogy kifejezd a szülinapos számára a jókívánságaidat, de mennyivel izgalmasabb lesz az a pillanat, amikor egy óriás képeslapot húzol elő a hátad mögül a belsejét kinyitva, pedig egy hatalmas színes 3D-s szülinapi torta dudorodik ki a lapok belsejéből. A szülinapi hatás, a kacagás, a döbbenet és az ölelés 100%-ig garantált.

Anyaga: papír
Mérete: 27,5 x 43 cm

Elfogyott

Leírás

Az óriás szülinapi képeslap paraméterei:

Talán egy kisebb képeslap is elegendő lenne, hogy kifejezd a szülinapos számára a jókívánságaidat, de mennyivel izgalmasabb lesz az a pillanat, amikor egy óriás képeslapot húzol elő a hátad mögül a belsejét kinyitva, pedig egy hatalmas színes torta dudorodik ki a lapok belsejéből. A szülinapi hatás, a kacagás, a döbbenet és az ölelés 100%-ig garantált.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.
A képeslap belsejében méhsejtes szülinapi torta lapul, amely a nyitás alkalmával előre dudorodik , visszacsukáskor, pedig a lapok közé simul. A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 27,5×43 cm

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet születésnapra. Ajándékozd a barátnődnek, az édesanyádnak, vagy a testvérednek. Kedves gesztus egy ünnepi képeslap formájában.

A képeslap megírásához összegyűjtöttünk neked néhány szülinapi idézetet, amik szerintünk jól illenek ehhez a laphoz:

  1. “Az ünnep nem naptól függ. Nem dátumtól, nem csillogástól, nem ajándéktól. Az ünnep egészen mástól függ. Tőled. Mert az ünnep nem kívül van. Nem díszekben, csillogásban, ajándékokban. Hanem benned. A te díszeidben, csillogásodban, ajándékaidban. Igen, az ünnep benned van. Az ünnep te magad vagy.” (Csitáry-Hock Tamás)

 

  1. “Belőled csak egy van a világon. Nem csak az év vagy a nap, de az óra és a perc is fontos, amikor születtél.”
    (Végtelen szerelem (sorozat) c. film)

 

  1. “Noha az élet véges, a kor csak egy szám. Valójában csak egy évenként ismétlődő lehetőség, hogy a barátainkkal ünnepeljünk.” (Barabási Albert-László)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriás szülinapi képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.