Óriás képeslap esküvőre

1.890Ft

Óriás képeslap esküvőre, vicces ajándék a jegyespárnak. Talán egy kisebb képeslap is elegendő lenne, hogy kifejezhesd gratulációdat a jegyespár felé, de mennyivel izgalmasabb lesz az a pillanat, amikor egy óriás képeslapot húzol elő a hátad mögül a belsejét kinyitva, pedig egy hatalmas színes esküvői torta dudorodik ki a lapok belsejéből. Az ünnepi hangulat, a kacagás, a döbbenet és az ölelés 100%-ig garantált.

Anyaga: papír
Mérete: 27,5 x 43 cm

Elfogyott

Leírás

Az óriás esküvőre készült képeslap paraméterei:

Talán egy kisebb képeslap is elegendő lenne, hogy kifejezhesd gratulációdat a jegyespár felé, de mennyivel izgalmasabb lesz az a pillanat, amikor egy óriás képeslapot húzol elő a hátad mögül a belsejét kinyitva, pedig egy hatalmas színes esküvői torta dudorodik ki a lapok belsejéből. Az ünnepi hangulat, a kacagás, a döbbenet és az ölelés 100%-ig garantált.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.
A képeslap belsejében méhsejtes esküvői torta lapul, amely a nyitás alkalmával előre dudorodik, visszacsukáskor, pedig a lapok közé simul. A képeslap méretei „becsukott” állapotban: 27,5×43 cm

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Képeslap pompás kísérő nászajándék. Ajándékozd a jegyespárnak az esküvőjük alkalmából.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. “Ismerem azokat a szavakat,amelyeket még ki sem ejtettél. Már tudom hová tartasz, mikor még el sem indulsz. Tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz. Mindent tudok rólad kedvesem, nem vagyok kém, csak szeretlek.” (Jim Morrison)

2. “Boldogan elfutnék veled egy sűrű vadonba, hol soha ember még nem taposott utakat. Mert te a búban öröm s ragyogás vagy az éji sötétben, társ a magányban, csönd, gondok után pihenés.” (Tibillus)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriás képeslap esküvőre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.