Barion Pixel

Odaadó anya bögre

2.990Ft

Szívet melengető anyák napi bögre anyák és mamák számára. Minden odaadó anyának jár egy ilyen szép bögre. A reggeli kávéja mellé elengedhetetlen kellék.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

1 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

Az odaadó anya bögre paraméterei:

Fehér alapon eper színű bögre a legjobb anyának. Rajta egy barna hajú odaadó anya figurájával és az alábbi felirattal:

odAadó
öNzetlen
figYelmes
nAgylelkű

A legjobb anyának szánt bögre tökéletes ajándék lehet anyák napjára, születésnapra, de névnapi ajándékként is. Lepd meg vele az anyukádat, a nagymamádat, vagy add ajándékba a keresztanyádnak. Biztos vagyok benne, hogy az édesanyád szívesen fogyasztja majd el ebből a szupi bögréből a reggeli kávéját, vagy a teáját.

Az odaadó anya bögre űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

Az anyának szánt bögrét hozzá illő vidám, színes díszdobozban küldjük el neked, tehát egyből át tudod adni neki. Nem kell külön a csomagolással foglalkozni. Azonban, ha te még is szeretnéd ezen felül becsomagolni, akkor kattints a csomagolási ötleteinkre és nézd meg a szebbnél szebb ajánlatainkat.

A bögre díszdoboza nem csak a színvilága miatt szép és különleges, hanem azért is, mert a hátulján az alábbi szöveg szerepel: “Ajándékot kapni jó. Ilyenkor érzed, hogy szeretnek és gondolnak Rád. Te most ebben a csodálatos helyzetben vagy. Kaptál egy Neked szóló ajándékot, amire ha bármikor ránézel, jó érzés kerít hatalmába. Erről az ajándékról mindig az a szeretted fog eszedbe jutni, akitől kaptad. Ez az igazi értéke ennek a bögrének, hogy összeköt Titeket! Az élet legfontosabb alkotóelemei azok az emberek, akik fontosak számodra és akiknek Te is fontos vagy. Ezért becsüld meg azt akitől kaptad!”

Ha szeretnél további anyák napi ajándék ötleteket látni, akkor kattints ide.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Odaadó anya bögre” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.