Nyaralós emlék kulcstartó

4.490Ft

Letisztult, pálmafás nyaralós kulcstartó, amely emlék gyanánt szolgál számodra, hogy mindig eszedbe jusson a nyár legszebb eseménye.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 3-4 munka nap. Ha gyorsabb készítést szeretnél, jelöld be ezt alul az extráknál . A sürgős készítés díja +1200 Ft.

Add meg a következő adatokat a kulcstartóra:
 
Ország, város, dátum:
Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A nyaralós emlék kulcstartó paraméterei:

Emlékszel a tavalyi nyaralásra? Olaszország… Te mesés Olaszország. Eszedbe jutnak a legszebb parkok, amiben jártál, a legkülönlegesebb nevezetességek, amiket megnéztél. A legfinomabb ételek, amiket vacsorára fogyasztottatok el a családdal és a legviccesebb fürdőzések, strandolások, amikor a hatalmas hullámok még a bikinidet is elsodorták. 😀

Én emlékszem minden nyaralásunkra és pont ezért szerettem volna egy ilyen egyedi kulcstartót a Mesélő Ajándékok kínálatába feltölteni. Az én kulcscsomómon egy Málta – GOZO 2018. feliratú nyaralós emlék kulcstartó lóg, amire ha ránézek mindig kedves és szívet melengető pillanatok jutnak az eszembe, 🙂  Ha te is szeretnél magadnak egy ilyen értékes darabot, vagy szívesen meglepnéd vele egy barátodat, vagy szerettedet, akkor ne habozz. A legjobb helyen vagy a rendelésre!

A nyaralós kulcstartóról:

A kör alakú  medál 3,5 cm méretű és 1 mm vastag. Masszív anyag, nem lehet eltörni. A teljes kulcstartó 7-8 cm hosszúságú, tehát egy férfi kezében kényelmesen elfér és egy női táskában is egyszerűen megtalálható. A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

Az egyedi kulcstartót Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEK

Tetszett a  gravírozott nyaralós kulcstartónk, de megnéznél még másfajtákat is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyaralós emlék kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.