Barion Pixel

Névre szóló mézeskalács mesekönyv – fiúknak

2.790Ft

Karácsonyos témájú, mézeskalácsos névre szóló mesekönyv kisfiúnak. Tökéletes ajándék ötlet mikulásra, vagy karácsonyra. Lepd meg vele a gyerkőcödet!

Méret: 15×15 cm
Oldalak száma: 21

Elfogyott

Leírás

A kisfiúnak készült névre szóló mesekönyv paraméterei:

„Ma van a karácsonyi sütőverseny. Segíts megoldani a hiányzó süti díszek rejtélyét, mielőtt a Mikulás kiválasztja a győztest!”

Kocka alakú, kemény fedeles névre szóló mesekönyv kisfiúnak. Karácsonyi témájú, ami arról szól, hogy a gyerkőcöd hogyan fog segíteni a mézeskalács fiún. A könyv eleje kék színű, rajta egy szép téli tájjal, feldíszített karácsonyfával, egy kisfiúval és egy cuki mézeskalács figurával, akik egy nagyító segítségével keresik a mézeskalács nyomokat.

Írd rá a főszereplő nevét a borítóra és a belső oldalakra, és máris kész a névre szóló mesekönyv.  A könyv összesen 21 oldalnyi hosszúságú, tehát akár 2 éjszakán át lehet belőle mesélni. A belső oldalak gyönyörű, igényes kinézetűek. Rajzolt színes figurák és apró szövegrészletek láthatóak benne. Az utolsó oldalakat (összesen 4 oldalt), pedig kilehet színezni színes ceruzával, filccel, vagy zsírkrétával. A szép élénk színek és a kedves figurák miatt minden gyermek figyelmét leköti. Mi leginkább másfél éves kortól javasoljuk. 🙂

Milyen csomagolást ajánlunk a névre szóló mesekönyvhöz?

Ha ajándékba adod a kisfiadnak ezt a cuki személyre szóló mesekönyvet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Névre szóló mézeskalács mesekönyv – fiúknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük