Választott terméked

Naptár kulcstartó

4.290Ft

 

A kép illusztráció! Amennyiben szeretnél rá kérni fityegőt, úgy az alábbi 6 db közül választhatsz. (FONTOSHa nem választasz egyet sem, akkor a kulcstartót díszítő fityegők nélkül készítjük!) 

Kérlek a feliratok megadásánál ügyelj arra, hogy mindent helyesen írj le, illetve amennyiben egy mezőt üresen hagysz, azt mi is figyelmen kívül fogjuk hagyni. 

Mit írjunk rá a Naptár kulcstartódra?
 
Milyen név, vagy szó kerüljön rá?
Milyen dátum kerüljön a medálra?
Fityegők a Naptár kulcstartóhoz
 
      
A kulcstartóhoz ajánlott legszebb képeslapok:
 
  

Leírás

Közeleg a megismerkedésetek, vagy a házasságotok évfordulója? Vagy egyszerűen csak kedveskednél annak, akit a legjobban szeretsz? A naptár kulcstartó egy igazi romantikus ajándék lehet ezekre az alkalmakra. A megismerkedésetekről, a szerelmetekről és Rólatok mesél.

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Milyen adatok kerülhetnek a medálra? 

A medálon szerepelhet az a dátum, amikor egy pár letettek, vagy amikor eljegyeztétek egymást, de az esküvőtök napját is rágravírozhatjuk.  A kör alsó ívén, pedig szerepelhet a keresztnevetek, esetleg a helyszín neve, ahol elcsattant az első csók. Ha pedig csak azt akarod elmondani vele, hogy mennyire boldog vagy a párod mellett, akkor kérj rá ennyit: Szeretlek!

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

A naptár kulcstartó a romantika megtestesítője, tehát ajándékozd évfordulóra, nászajándékba, Valentin napra, vagy akár Nőnap alkalmából is.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartó medálja rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készül. Nem kopik és nem színeződik. A díszítő fityegők alapanyaga antikolt tibeti ezüst. A kulcstartót Bordó színű viasz gyönggyel tesszük még színesebbé. Maga a kulcstartó fémötvözetből készül. A medálon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél kör medál 3,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag.A díszítéshez használt rekonstruált Türkiz gyöngy mérete 8 mm.A kulcstartó teljes hossza 8-9 cm, tehát egy női táskában is könnyedén megtalálható, valamint egy férfi kezében is kényelmesen elfér.