Barion Pixel

Nagypapáknak szánt hóemberes karácsonyfadísz

2.190Ft

Díszdobozos, átlátszó hóember formájú karácsonyfadísz. Szuper kiegészítő karácsonyi ajándék nagypapáknak.

Anyaga: műanyag
Mérete: körülbelül 8 cm

2 készleten

Leírás

A nagypapáknak szánt karácsonyfadísz paraméterei:

Átlátszó színű, műanyag hóember formájú karácsonyfadísz, amely remek apró ajándék ötlet karácsonyra nagypapáknak.
A hóember  teteje tiszta, átlátszó, míg az alja mattosított és apró fehér csillámporos hópihék díszítik. A figura a kezében egy szép ezüst csillagot tart, mely az igazságot és a reményt szimbolizálja.

A hóember karácsonyfadísz különlegessége nem csak a szép külsejében rejlik, hanem abban is, hogy maga a dísz fehér fényben világít. Az alján ha egyszer megnyomod a gombot, akkor szakaszosan villog, két nyomás esetén folyamatos fényt áraszt magából és a harmadik gombnyomáskor, pedig lekapcsol. Te magad döntheted el, hogy a karácsonyfára akasztás után egy egyszerű,de szép díszt szeretnél a fán látni, vagy egy nem hétköznapi, világítós darabot.

Még egy plusz dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt még aggódnál és a következőn morfondíroznál:
– Oké, hogy most világít és szép, de pár használat után, lemerül és vége van…

A díszdobozban a dísz mellett találsz egy plusz gombelemet is! Amelyet egy apró csavarhúzó segítségével könnyedén kitudsz benne cserélni. Látod, nem csak egyszer használatos lesz! 🙂

A karácsonyfadísz tetején egy ezüst színű kötöző is található, melynek segítségével egyszerűen feltudod akasztani a karácsonyfára, de esetleg felakaszthatod az autód visszapillantó tükrére, vagy egyszerűen kiteheted az ablakba is. Amennyiben szeretnéd, tedd rá egy üveglapra, tegyél mellé négy darab gyertyát, pár kisebb díszt, fenyőágat és fahéjrudat és már is kész az adventi asztali dísz.

Hogyan érkezik meg hozzám a karácsonyfadísz?

A hóember dísz piros színű, hópelyhes díszdobozba csomagolva érkezik meg hozzád. A doboz tetején egy „Boldog Karácsonyt!” felirat olvasható. A hátoldalára ráírhatod, hogy kinek szánod az ajándékot és azt is, hogy név szerint kitől kapta az ajándékozott ezt a meglepetést.

Ha ajándékba adod a nagypapádnak ezt a hóemberes karácsonyfadíszt, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagypapáknak szánt hóemberes karácsonyfadísz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük