Nagyon boldog születésnapot képeslap

650Ft

Szülinapi köszöntő képeslap fiúknak és lányoknak. A lap elejét tortaforma díszíti. Remek kiegészítő meglepetés a szülinapi ajándék mellé. Lepd meg vele egy barátodat, vagy egy szerettedet.

Anyaga: papír
Méret: 12,2 x 17,5 cm

Elfogyott

Leírás

A boldog születésnapot képeslap paraméterei:

Szülinapi üdvözlő képeslap fiús és lányos ajándékok mellé. A lap színvilágát az ezüst, a fehér, a kék, a zöld és a piros színek jellemzik. A képeslap elején egy nagy tortaforma díszeleg, a tetején három gyertyával. A torta egyes szintjein az alábbi felirat olvasható: „Nagyon boldog születésnapot!”. A lap belsejében, pedig a következő mondat fogad: „Kívánom, hogy minden kívánságod valóra váljon!”

A lap bal oldala üres, tehát oda azt írhatsz, vagy rajzolhatsz, amit csak szeretnél. Tegyél a képeslap közepébe színes konfettit, vagy szerpentint. Így még ünnepibb hangulatúvá teheted a meglepetést.

További képeslapjainkért kattints erre a linkre: KÉPESLAPOK

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1. “Noha az élet véges, a kor csak egy szám. Valójában csak egy évenként ismétlődő lehetőség, hogy a barátainkkal ünnepeljünk.” ( Barabási Albert-László)

2. “Kezem fejedre téve , Kérem jó Istenem: Tartson meg mindig ilyen, Szép tisztán, kedvesen.” ( Heinrich Heine)

3. “Az élet tartogat meglepetéseket: van, hogy azt mondja, csukd be a szemed, és fújd el a gyertyákat, aztán jól belenyomja a képedet a tortába, mielőtt kívánhatnál valamit. De! Néha, olykor, hébe-hóba azért sikerül elrebegned azt a kívánságot, és valóra is válik.” ( Emery Lord)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagyon boldog születésnapot képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.