Barion Pixel

MybbPrint mini lenyomat készítő készlet

2.990Ft

Szuper és egyedi ajándék a MINIknek és szüleiknek, nagyszüleiknek. A készlet használata nagyon egyszerű, a mellékelt képlékeny anyagba egyszerűen levett lenyomatból gipsz öntéssel domborművet készíthetünk.

2 készleten

Leírás

A mini lenyomat készítő készlet paraméterei:

Ugye milyen gyorsan növekszik a kicsikéd? Épp, hogy kibújt, épp, hogy hozzád került ez a kis csöppség, már is úgy telik az idő, szinte megállíthatatlan. Most biztos azt kérdezed magadtól, hogy hogyan őrizd meg magadnak a babakor legszebb perceit?

Nos, vezess esetleg babanaplót, vágj le egy aprócska tincset a fürtjei közül, tedd el az első fogacskáit, és ami a legfontosabb, készíts lenyomatot az aprócska lábikókról, vagy a kezecskékről. Nincs is annál jobb és bensőségesebb érzés, amikor az évek múltával előveszed a lenyomatot és megsimítod a kis vonulatokat. Hogy lehetett ilyen picike és ilyen édes? Döbbenetes, ugye? 🙂

A Bájos babaláb, vagy kézlenyomat készítő készlet minden anyuka szívét megdobogtatja. Ha van a szeretteid között olyan személy, aki hamarosan édesanya lesz, akkor lepd meg őt egy ilyen mini lenyomat készítő készlettel. A használata egyszerű, bárki által könnyen megvalósítható. Ha, pedig leendő édesanyaként nézegeted a legújabb ajándék ötletünket, akkor ne habozz, lepd meg magad egyel. Készítsétek el apával közösen a ti kis kincsetek baba emlékőrző lenyomatát.

Mit kell tudni a lenyomat készítő készletről?

Az elkészült lenyomathoz egy szalagot mellékelünk így az falra akasztható díszévé válhat otthonodnak. Hobbi és akril festékekkel festhető majd lakkozható. Akár decoupage technikával is díszíthető. Az elkészült lenyomat 12 cm átmérőjű kör lesz. Kreatív egyedi gipsz kéz láb lenyomat készíthető akár pár hetes gyerekekről is.

Milyen csomagolást ajánlunk a baba emlék készítőhöz?

Ha ajándékba adod egy szerettednek ezt a lenyomat készítő készlet, akkor tedd bele egy hozzáillő ajándéktasakba, vagy csomagold bele színes csomagolópapírba. Használhatsz a díszítéséhez kötözőt, vagy csillagmasnit is. Ezeket a kiegészítőket a csomagolási ötleteinken belül találod meg.

Szeretnél további baba emlékőrző termékeket is látni? Akkor kattints ide és válogass kedvedre!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MybbPrint mini lenyomat készítő készlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.