Barion Pixel

Mit tennél? Datebox kártyacsomag

6.990Ft

Datebox beszélgetést kezdeményező kártyacsomag, mely 100 olyan kérdést tartalmaz, ami úgy kezdődik: Mit tennél, ha … ?

  • 100 db „Mit tennél, ha” kérdéskártya
  • 1 db üres „Mit tennél, ha” kérdéskártya, saját kérdés megalkotásához

3 készleten

Leírás

Mit tennél? Datebox kártyacsomag paraméterei:

Ezt a játékot Nektek találták ki, ha mindkettőtöknek fontos a szerelmeteket és lételemetek a nevetés. A Mit tennél? kártyacsomag tökéletes választás lesz arra, hogy egy randevútokat izgalmassá tegyétek, de egy hétköznap estétekbe is színt csempészhettek ezzel. Sőt, méretéből adódóan bárhová magatokkal vihetitek, így akár a nyaralás során is feldobhatjátok a szokásos témákat.

A DateBox kártyákból kiindulva alkották meg ezt a terméket, aminek a lényege az önfeledt szórakozás és az együtt töltött, minőségi idő. A játék – ahogy a nevében is benne van – „Mit tennél, ha” kezdetű kérdéseket tartalmaz, ezekre kell majd választ adnotok. A felvetések között találhattok vicces, pikáns, elgondolkodtató és komoly témákat is, így garantáltan nem lesz unalmas az este!

Töltsetek együtt néhány nevetéssel és meghitt pillanatokkal teli órát, amikor úgy fejlesztitek a kapcsolatotokat, hogy az egyáltalán nem érződik „feladatnak”.
A mit tennél? kártyacsomag segítségével:

  • Akár minden este elképesztően emlékezetes beszélgetésben lehet részetek!
  • Észrevétlenül kerülhettek egyre közelebb egymáshoz, míg a végére elválaszthatatlanok lesztek!
  • Olyan kérdések is szóba kerülhetnek, amelyek lehet, hogy a hétköznapokban sohasem merültek volna fel!
  • Elfelejthetitek a felszínes csevegéseket, hiszen kártyáinkat bármikor előkaphatjátok!

Szabályok:

A játékszabályok még sohasem voltak ennyire egyszerűek!

Húzzatok a pakliból egy kártyát és olvassátok fel a rajta álló mondatot. Erre választ adhat az, aki húzott, de akár mindketten elgondolkozhattok a kérdéseken. Továbbá, úgy is játszhattok, hogy megpróbáljátok megtippelni, mit mondana a másik, ő pedig elárulja, helyes-e a megfejtés.

A döntés a Tiétek, rajtatok áll, hogy melyik módot választjátok vagy saját szabályokat is alkothattok. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Hibázni nem tudtok, hiszen csak a saját gondolataitokat kell megosztanotok egymással. A nyertesek pedig Ti ketten lesztek, hiszen csodás pillanatokkal fogtok gazdagodni, mindezt remek hangulattal és végtelen nevetéssel fűszerezve.

A játék élményét még tovább fokozhatjátok a kedvenc italotokkal és néhány finom falattal, hogy igazán felszabadult legyen az együtt töltött idő!

A csomag tartalma:

  • 100 db „Mit tennél, ha” kérdéskártya
  • 1 db üres „Mit tennél, ha” kérdéskártya, saját kérdés megalkotásához
  • Mindez egy elegáns dobozba csomagolva!

 

Tetszett a „Mit tennél? Datebox kártyacsomag” , de megnéznél még más pároknak szóló ajándék ötletet is? Akkor kattints ide!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mit tennél? Datebox kártyacsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük