Mickey és Minnie egeres szerelmes képeslap

710Ft

A rajzfilmekből jól ismert Mickey és Minnie egér most egy bájos Valentin napi képeslapon díszeleg. Hölgyek és férfiak számára egyaránt ajánljuk. Ez a szerelmes képeslap tökéletes kiegészítő meglepetés a Valentin napra szánt ajándék mellé. Lepd meg vele a kedvesedet, biztosan nagyon fog neki tetszeni, főként ha szereti ezt a két kis Disney hőst.

Anyaga: képeslapkarton
Mérete:13,7×19,5 cm

Elfogyott

Leírás

A Mickey és Minnie egeres képeslap paraméterei:

Meseszép disney karakteres Valentin napi képeslap. Maga a lap színvilágát a bézs, a fekete és a piros színek kombinációja jellemzi, ezért bátran ajándékozható nőknek és férfiaknak egyaránt.

A lap tetején egy csókolózó Mickey és Minnie egér látható, alattuk, pedig az alábbi felirat díszeleg piros selyem szalaggal elválasztva: „Boldog vagyok, hogy vagy nekem!”. A szövegezése egyszerű, de még is mindent elmond a szerelmednek.

A képeslap anyaga kartonpapír, külseje fóliázott. A lap elején és a belsejében is található felirat.
Képeslap méretei „becsukott” állapotban: 13,7×19,5 cm

Milyen alkalmakra ajánljuk? 

Ez a Mesélő ajándék kiváló kiegészítő meglepetés lehet Valentin napra, Nőnapra, de akár az évfordulótokra, vagy a házassági évfordulótokra is. Kedves gesztus egy romantikus képeslap formájában.

A képeslap kitöltéshez összegyűjtöttünk neked pár idézetet is. Használd őket  nyugodt szívvel:

1.„Kezed halk érintésére
Szívem bilincse lepattan,
S ujjongó szavak születnek
Arra, ami mondhatatlan.”

(Rabindranath Tagore)

2.: .”Mától tudni fogom, hogy nem vagyok haszontalan, van értelme annak, hogy létezem. Azért születtem a világra, hogy neked segítsek, ne csak szeresselek, vigyázzak is rád, a társad legyek, a szeretőd, az őrangyalod. Szoríts magadhoz, hallgasd meg a száddal, a szívem neked dobog.”

(Szilvási Lajos)

Ha szeretnél további képeslapokat látni, akkor kattints ide: KÉPESLAPOK

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mickey és Minnie egeres szerelmes képeslap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.