Menyasszonyos bögre – vicces ajándék lánybúcsúra

2.990Ft

Menyasszonynak készült bátorító bögre és egyben vicces ajándék ötlet lánybúcsúra. Fel a fejjel csajszi, ha tavaly nem is, de idén lesz esküvőd!

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben mosható
Anyaga: porcelán
Mérete: 250 ml

Milyen keresztnév kerüljön a bögrére?
 
(pl.: Nikoletta)
Kiegészítők a bögréhez
 
     
Extrák a bögre mellé:
 
 

Leírás

A lánybúcsúra szánt vicces ajándék bögre paraméterei:

Házasulni készültél volna? De a Covid lefújta a bulit? 🙁 Sebaj! Fel a fejjel csajszi! Ha idén nem tarthattátok meg az esküvőtöket, akkor 2021-ben kétszer olyan jó ceremóniát csaptok majd. Ezt a bögrét a Te bátorításodra készítettük el és, hogy megmutasd a Covid-nak, téged aztán nem lehet csak úgy megállítani.

A lánybúcsúra készült vicces ajándék bögre kerámia anyagú, fehér külsejű. Az elejére rákerül a menyasszony neve, a 2020-as évszám áthúzva, ami jelzi, hogy 2021-ben lesz az esküvő.

A bögre színvilága igazán csajos, rózsaszín és fekete-fehér. Minden “csalódott” menyasszonynak kell egy ilyen lánybúcsús bögre. Amikor csak ránéz eszébe jut majd a motiváció és a bátorítás.

Hogyan érkezik meg hozzám a lánybúcsús bögrém?

A lánybúcsú ajándék bögrét ütés álló dobozba csomagolva küldjük el neked. Ha szeretnéd az ajándékozás élményét még szebbé varázsolni, akkor válassz mellé egy szép képeslapot, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt. Ha a csomagolás ötleteinkre rákattintasz, még kötözőt és masnit is tudsz a bögre mellé választani.

Tetszett a menyasszonyoknak szóló bögre, de megnéznél más bögréket is? Akkor kattints ide! 🙂

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Menyasszonyos bögre – vicces ajándék lánybúcsúra” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.