Választott terméked

#maradjotthon bögre

1.490Ft 1.117Ft

Otthon maradni menő! Legalábbis a Koronavírus okozta krízishelyzet miatt mindenképp. Légy te is felelősségteljes és #maradjotthon. Rendelj magadnak, vagy egy szerettednek ilyen bögrét. Mutassátok meg a világnak, hogy az otthon maradás nem kedvkérdés, hanem elköteleződés egy jó ügy érdekében.

FONTOS: a bögrét ne tedd mikróba
Mosogatógépben nem tisztítható
Anyaga: kerámia
Mérete: 250 ml

2 készleten

Kiegészítők a bögréhez
 
      

Leírás

A #maradjotthon bögre paraméterei:

Fehér színű kerámia bögre. Rajta egy menta színű körrel és az alábbi felirattal: Otthon maradni menő. Rengeteg ember vállalta az áldozatot, hogy önkéntes karanténba vonul és minimalizálja a külvilággal való érintkezést. Minden tiszteletünk ezeké az embereké. Ha van olyan ismerősöd, aki még nem csatlakozott ehhez a “mozgalomhoz”, akkor lepd meg őt egy ilyen bögrével és buzdíts őt arra, hogy maradjon otthon. Ez a legkevesebb, amit most tehetünk, főként azokkal szemben, akik a munkájukból adódóan nem tudnak otthon maradni. Szóval légy menő és maradj szépen otthon.

A #maradjotthon bögre tökéletes ajándék lehet magadnak, vagy egy szerettednek. Ha már a koronavírus miatt otthon kell lennünk, legalább töltsük azt jó kedvben. Fogd meg ezt a vicces bögrét, tölts bele, amit csak szeretnél. Huppanj le a kanapéra, és olvass, tanulj, játsz, filmezz, vagy egyszerűen csak élvezd a semmit tevést.

A bögre űrtartalma 250 milliliter, az anyaga kerámia. Fontos, hogy mikrohullámsütőbe nem szabad tenni, illetve mosogatógépben nem szabad tisztítani.  A bögrét semleges mosószerrel kézmeleg vízben lehet megtisztítani.

Ha szeretnél a témához kapcsolódó  további termékeket látni, akkor kattints erre a linkre és nézd meg miket ajánlunk még:
Fogjunk össze termékek

 

0
Kosár