Macis páros kulcstartó

6.090Ft

Páros ajándék ötletek után kutatsz? Akkor ne kattints tovább, mert jó helyen vagy. 🙂 Íme egy csodás páros kulcstartó neked és a kedvesednek. A gravírozott kulcstartókon szerelmes macik találhatók. A macis kulcstartó pár tökéletes ajándék évfordulóra, Valentin napra, de akár anyák napi, vagy apák napi ajándékként is. Az ár két darab kulcstartóra vonatkozik.

Extrák a kulcstartó mellé:
 
 

Leírás

A Macis páros kulcstartóról:

“Apának és magamnak vásároltam egy hete ezt a cuki kulcstartó párost és el kell, hogy mondjam, hatalmas volt az öröm. Már akkor is tetszett, amikor kibontottam, de amikor átadtuk a gyerekekkel Apának, az volt csak az igazi boldogság. Ő a család papa mackója én pedig vagyok a mama maci. Köszönjük nektek a csodás kulcstartókat. Méltó helyre fognak kerülni, ebben biztos vagyok! ”

Ez a páros kulcstartó kíváló ajándék ötlet lehet egy közelgő évfordulóra, de az édesanyák és az édesapák szívét is megmelengetik. Ajándékozd nyugodt szívvel Anyák napja, vagy Apák napja alkalmából is. Hidd el, ezekkel a kulcstartókkal nem lőhetsz mellé. A széles mosoly garantált!

A macis páros kulcstartó paraméterei:

Szerelmes ajándék ötlet férfiaknak és nőknek a párjuktól. Romantikus, páros kulcstartó évfordulóra, Valentin napra, vagy nászajándékba. Ha viszont anyukának, vagy apukának ajándékozod, akkor nyugodt szívvel meglepheted őket anyák napja, vagy apák napja alkalmából is. A medálra a szöveget és a szerelmes macikat lézergravírozással égetjük a medál felületére, így a szöveg nem tud lekopni, vagy eltűnni róla. Lepd meg a kedvesedet az évfordulótok alkalmából és hidd el az örömkönnyek és a széles mosoly nem fognak elmaradni.

A nemesacél medál 3 cm átmérőjű és 1 mm vastag, a súlya ideális. A kulcstartó mérete 8-9 cm,  karikájára a lakáskulcsok, vagy a kocsikulcs könnyen rátehető. Méretéből adódóan egy férfi kezében kényelmesen elfér, illetve egy női táskában is könnyedén megtalálható.  A kulcstartó karikájára a lakáskulcs, vagy a kocsikulcs könnyedén fölhelyezhető. A kulcstartó karika 3 cm átmérőjű. A medálra kerülő szövegek és grafikák gondos szerkesztői munka után lézergravírozással kerülnek a medál felületére.

A szerelmes kulcstartókat Mesélő Ajándékos díszhátlapba és átlátszó fóliába csomagolva küldjük el neked. Ha ajándékba adod, nem kell bajlódnod a csomagolással, mert a termék egyből átadható az ajándékozottnak. Azonban ha ezen felül szeretnél hozzá díszdobozt, ajándéktasakot, vagy csomagolópapírt választani, akkor az alábbi linken minden segítséget megtalálsz hozzá: CSOMAGOLÁSI ÖTLETEk

 

További információk

Milyen alkalomra?

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Macis páros kulcstartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartók medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. Maga a kulcstartókarika fémötvözetből készül. A medálokon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél körök 3 cm átmérőjűek és 1 mm vastagok.