Választott terméked

Macis páros kulcstartó

6.090Ft

Gravírozott kulcstartók, macis grafikával. Aranyos évfordulós ajándék pároknak, de kíváló meglepetés Anyák, vagy Apák napja alkalmából is. Az ár két darab kulcstartót tartalmaz. 

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

Leírás

“Apának és magamnak vásároltam egy hete ezt a cuki kulcstartó párost és el kell, hogy mondjam, hatalmas volt az öröm. Már akkor is tetszett, amikor kibontottam, de amikor átadtuk a gyerekekkel Apának, az volt csak az igazi boldogság. Ő a család papa mackója én pedig vagyok a mama maci. Köszönjük nektek a csodás kulcstartókat. Méltó helyre fognak kerülni, ebben biztos vagyok! ”

Ez a páros kulcstartó kíváló ajándék ötlet lehet egy közelgő évfordulóra, de az édesanyák és az édesapák szívét is megmelengetik.
Ajándékozd nyugodt szívvel Anyák napja, vagy Apák napja alkalmából is. Hidd el, ezekkel a kulcstartókkal nem lőhetsz mellé. A széles mosoly garantált!

A termék készítési ideje a fizetéstől/megrendeléstől számítva 7 munka nap.

További információk

Milyen alkalomra?

Anyák napjára, Apák napjára, Évfordulóra, Valentin napra

A választott termék paraméterei: 

A kulcstartók medáljai rozsdamentes, törhetetlen nemesacélból készülnek. Nem kopnak és nem színeződnek. Maga a kulcstartókarika fémötvözetből készül. A medálokon lévő feliratokat úgynevezett lézerégetéssel készítjük, tehát a szöveg soha sem fog lekopni, vagy eltűnni. Örök emlék marad egy Mesélő ajándék formájában.

Méretek:

A nemesacél körök 3 cm átmérőjűek és 1 mm vastagok.